Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

„Legea Voluntariatului, adoptată de Parlament, ii va ajuta pe tineri sa isi găseasca mai usor un loc de munca” VEZI cine a initiat acest act normativSenatorul PSD Doina Federovici, iniţiator al legii voluntariatului, salută adoptarea de către Parlamentul României a acestei legi, lege menită să-i sprijine pe tinerii care se implică în activități de voluntariat.

Mă bucur că un proiect la care au contribuit foarte multe persoane, Legea Voluntariatului, a fost adoptat astazi de Parlament. Am lucrat in cadrul acestui proiect alături de foarte multi colegi parlamentari, dar şi de  reprezentanți ai ONG-urilor de specialitate, cărora doresc să le mulțumesc pentru implicare. Tinerii sunt principalii beneficiari ai acestei legi. De acum, voluntariatul va putea fi considerat experiență profesională, iar astfel aceștia își vor putea găsi mai ușor un loc de muncă. Prin această lege, încurajăm tinerii să se implice civic și totodată îi răsplătim pentru efortul.Legea voluntariatului prezintă câteva mari avantaje. Voluntariatul, va fi recunoscut ca experiență profesională, iar voluntarii vor putea cere din partea organizațiilor sau instituțiilor gazdă un certificat de competențe recunoscut la nivel european. Un alt avantaj este că, dacă la un interviu de angajare doi candidați au același punctaj, cel care a activat ca voluntar va putea primi puncte în plus. În ceea ce privește avantajele pentru bugetul de stat, va fi interzisă disimularea unui contract de muncă într-unul de voluntariat, pentru eludarea de la plata taxelor către stat.   

Vom putea ajuta astfel miile de tineri care activează ca voluntari în diferite organizații, și care, atunci când vor să se angajeze, întâmpină dificultăți din cauza lipsei de experiență profesională recunoscută oficial” se precizează într-un comunicat al senatorului Doina Federovici. Legea va fi publicata in Monitorul Oficial imediat dupa promulgare.
Te-ar mai putea interesa si:  Doina Federovicilegea voluntariatului
10:29 pm Marti, 27 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare