Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

”Cursa vieții s-a oprit acum…” A murit titanul sportului dărăbănean, CHIRICA PUȘCAȘUTragediile parcă se țin lanț de orașul Darabani, în ultima vreme. Astăzi s-a stins, după o grea suferință, la un spital din Iași, profesorul Chirica Pușcașu, care a împlinit în 13 septembrie 72 de ani. Cadrele didactice de la Liceul ”Dimitrie Cantemir, dar și Primăria orașului Darabani transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate.

”Căci moarte nu există, și ce numești tu moarte /E-o viață altfel scrisă în sfânta firii carte” (Mihai Eminescu). Îmbărbătați de aceste cuvinte, încrezători în adevărul lor, deplângem dispariția dintre noi a colegului și profesorului Chirica Pușcașu, om pentru care cursa vieții s-a oprit acum. Cu fiecare dascăl ce ne părăsește, lumea rămâne tot mai mică și mai pustie, doar amintirile, vorbele de duh, glumele și povețele rămân - mai vii ca niciodată. Dumnezeu să îl odihnească în lumina Sa! Condoleanțe familiei!”
                                                
                                                  Colegii de la Liceul ”Dimitrie Cantemir Darabani
 
Citiți și:
Chirica Puscasu: „În viață ai nevoie de trei lucruri: să știi, să poți și să vrei”
 


Chirica Pușcașu a predat aproape jumătate de secol la școala din localitatea natală, Baranca, și în special la liceul din Darabani, unde a îndeplinit și funcția de director adjunct a unității de învățământ.

”Am aflat cu regret că, cel ce ne-a fost profesor pentru multe generații a plecat dintre noi. Stadionul Orașului Darabani îi va purta numele amintindu-ne mereu de implicarea și devotamentul dumnealui. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”
                                          
                                                     Mihai-Alin Gîrbaci, primarul orașului Darabani

Profesorul Pușcașu a fost antrenor-jucător al Sănătății Darabani, cu care a câștigat primul campionat județean de fotbal în 1982, dar a participat și la multiple competiții naționale și internaționale de atletism.

”Sper să nu fi dezamăgit pe cei care și-au pus speranțe în mine, eu rămânând totdeauna același…” scria în cartea 50 de ani de învățământ liceal la Darabani, Chirica Pușcașu. DRUM LIN, DOMN’ PROFESOR!Te-ar mai putea interesa si:  Chirica Puşcaşu
8:19 pm Luni, 14 Decembrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare