Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI cum arata acum Poiana Patru Stejari din Darabani! FOTOLucrările de reamenajare a Poienii Patru Stejari au fost finalizate săptămâna trecută. O părticică de istorie și de natură din aproprierea orașului Darabani a prins din nou viață datorită celor de la Asociația Nord, ajutați de de OPNA Landscape Culture, Ocolul Silvic și Primăria orașului Darabani.

În contextul organizării festialului Zilele Nordului la Darabani, Asociația Nord și-a propus reamenajarea și valorificarea Poienii Patru Stejari din Teioasa (Darabani). Dărăbănenii din cadrul asociației au fost ajutați în demersul lor de OPNA Landscape Culture, dar și de Ocolul Silvic și Primăria orașului Darabani. De asemenea, un aport importat la actuala înfățișare a zonei din pădurea de pe malul Prutului și-au adus și numeroși voluntari, printre care și liceenii din localitate. Aceștia au fost ajutați de studenți voluntari de la facultățile de arhitectură din București și Cluj.Potrivit amfitrionilor acestui eveniment, până acum a fost toaletată zona, au fost instalate porțile de trecere, semnele de direcționare, alei și grinți de direcționare. La toamnă va fi plantat gardul viu care va delimita și mai bine spațiul. Organizatorii speră că în viitorul apropiat vor reuși să consolideze și drumul de acces în zonă. Dificultățile cele mai mari au fost ridicate de lucrul într-un mediu forestier, departe de surse de energie, apă și de transportul materialelor de construcție. „Toate astea au făcut ca lucrarea să fie mult mai dificil de realizat decât în interiorul orașului. Dar asta vom uita și ne vom aminti doar de bucuria voluntarilor care s-au implicat foarte entuziaști în proiect și de cadoul cel mai de preț pe care noi îl primim de la o lucrare: imaginea de final cu lucrarea finalizată, când te plimbi în liniște prin ea și simți oboseala bună, mândrie și bucurie pură. E o senzație priceless. Le mulțumim partenerilor de la Asociația Nord pentru invitația de a ne implica în acest proiect”, a declarat Alexandra Teodor, reprezentantul OPNA Landscape Culture.Reamenajarea Poienii celor Patru Stejari ai lui Ștefan cel Mare este o activitate de pe agenda festivalului Zilele Nordului, găzduit la Darabani în perioada 8-10 august 2014.


Te-ar mai putea interesa si:  DarabaniZilele NorduluiOPNA Landscape CultureAlexandra Teodor
11:09 pm Luni, 28 Iulie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare