Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

MOŞUL va veni sâmbătă la Darabani „…Nu numai taxe şi impozite...” GALERIE FOTO


Dărăbănenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 20 decembrie, la prânz, în faţa Casei de Cultură „Theodor Balş” din localitate, unde va avea loc un festival de tradiţii şi obiceiuri cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Primarul Corneliu Aroşoaie a invitat urători din Conceşti, Văculeşti şi Vlăsineşti, dar şi pe subprefectul Gelu Ţigănucă.

Edilul şef al urbei doreşte să se revanşeze faţă de locuitorii Darabaniului, care nu au avut parte anul acesta de nici un spectacol, în afara Zilelor Nordului, eveniment organizat de Asociaţia Nord. Aleşii dărăbăneni vor lua parte la o şedinţă de Consiliu Local festivă, care va avea pe ordinea de zi doar alegerea preşedintelui de şedinţă pentru următoarele două luni şi raportul activităţii Poliţiei şi SPF Darabani. De asemenea, 23 de cupluri de dărăbăneni care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie vor fi felicitate de primarul Aroşoaie. Până la 12:00, cei prezenţi vor asista la un spectacol dedicat Sărbătorilor de iarnă susţinut de preşcolarii şi elevii dărăbăneni.„Îi vom servi pe invitaţi cu un pahar de vin fiert şi sărmăluţe, un mezelic acolo. Cetăţenii Darabaniului trebuie să se bucure în această zi, pentru că nu am avut în cursul anului nici o manifestare de acest gen. Nu numai taxe şi impozite...Vom face şi un bilanţ al anului 2014 şi vom avea discuţii amicale cu cetăţenii, la sfârşit de an” a declarat pentru Darabaneni.ro, Corneliu Aroşoaie. Începând cu orele 12:00, în faţa Casei de Cultură „Theodor Balş” sunt aşteptaţi urătorii, colindătorii şi mascaţi din Văculeşti, Vlăsineşti şi Conceşti. Iniţial, manifestarea a fost programată pentru duminică, 21 aprilie, dar în ultima zi a săptămânii va fi organizat un eveniment la scară mai largă la Botoşani.Corneliu Aroşoaie a recunoscut că nu s-au alocat fonduri speciale pentru acest eveniment şi nici nu au fost bani pentru un nou iluminat ornamental de sărbători, în Darabani. „Ornamentele sunt de 3 ani, s-au mai deteriorat, dar le vom completa. Nu ne-am permis nici de această dată, am vrut să punem mult mai multe. Încă mergem aşa. Sperăm, poate, poate va fi mai bine” a conchis primarul oraşului.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini din Darabani
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieConceştiCasa de Cultura „Theodor Bals”VaculestiVlasinesti
9:50 pm Joi, 18 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare