Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bursa locurilor de munca pentru absolventi, organizata la Sala Polivalenta din BotosaniÎn  data de 26 septembrie 2014 Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani organizează « Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi », acţiune care se va desfaşura simultan în toată ţara. În municipiul Botoşani, « Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi » va avea loc începând cu orele 09:00, în sediul Sălii Polivalente « Elisabeta Lipa » din Bulevardul Mihai Eminescu nr. 15 A.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani adresează o invitaţie tuturor agentilor economici la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi” una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judetean  şi naţional. Acest eveniment se înscrie în tradiţia activităţilor la nivel naţional şi se adresează atât angajatorilor cu interes în recrutarea de personal, căt şi absolvenţilor diferitelor forme de învatamănt, interesaţi în ocuparea unui loc de muncă în cele mai diverse meserii.Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurente loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt. Agenţii economici interesaţi să participe la bursă sunt asteptaţi să ne contacteze la telefon 0231/536791 sau pe adresa de e-mail ajofm@bt.anofm.ro, în vederea depunerii situaţiei locurilor de muncă vacante şi rezervarea standurilor” se precizează într-un comunicat emis de AJOFM Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  AJOFM Botosanibursa locurilor de muncabursa locurilor de munca pentru absolventiSala Polivalenta „Elisabeta Lipa”
3:16 pm Joi, 11 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare