Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cei mai buni matematicieni ai Școlii Leon Dănăilă, premianții Concursului Lumina Math GALERIE FOTO

Cadre didactice, elevi și părinți s-au reunit la Școala Vechepentru a-i felicita pe micii matematicieni, premianți ai Concursului Lumina Math, ajuns la a XX-a ediție. Directorul Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, Angelica Crețu, le-a înmânat premianților medaliile și diplomele obținute ca urmare a participării la concursul național de matematică.

„Mă bucur să fiu aici astăzi între voi. Ne-am adunat pentru a-i felicita pe colegii voștri care au obținut rezultate excepționale la Concursul național Lumina Math”, le-a spus elevilor, Angelica Crețu, directorul unității de învățământ. Premianții au primit aplauze furtunoase în lumina blitzurilor aparatelor foto și telefoanelor celor prezenți la acest eveniment. Angelica Crețu i-a strigat pe rând, pe micii matematicieni, cei mai mulți elevi premianți fiind pregătiți de Monica Cricleviț, printre care și Răzvan Grigoraș, cel care a câștigat o tabără națională de matematică, organizată la finele lunii iulie.

Lista premianților:
Clasa prof. înv. primar Monica Cricleviț:
Premiul I: Răzvan Grigoraș, Nicola Chirilă;
Premiul al II-lea: Ștefan Străjeriu, Bianca Ifrim;
Premiul al III-lea: Carla Dascălu, Denisa Cliveț, Mălina Iriciuc, Dragoș Huțanu.
Clasa prof. înv. primar Rodica Plugaru:
Premiul al II-lea: Mălina Băeșu.
Clasa prof. înv. primar Claudiu Negru:
Premiul al III-lea: Sebastian Negru.
Prof. Vlad Apachiței: Casian Hanza-mențiune.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 25 februarie, este Ziua Porților Deschise și la Școala Gimnazială Leon Dănăilă. Astfel, în intervalul orar 10:00-18:00, viitorii învățăcei vor putea face primii pași în școală.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la acest eveniment

Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Angelica CretuMonica Criclevit
12:51 am Sambata, 25 Februarie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare