Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Autorii cumplitului accident, soldat cu moartea Andei Dănăilă, au fost condamnaţiMagistraţii Tribunalului Botoşani au stabilit luni pedepsele inculpaţilor Florin Stănescu şi Emil Bujor, cei care în cursa lor nebună din seara Învierii de anul trecut, au spulberat o căruţă şi au lovit autoturismul condus regulamentar de Anda Dănăilă, care s-a stins ulterior la spital, la nici 22 de ani. Accidentul s-a soldat şi cu rănirea altor patru pesoane. Sentinţa nu este definitivă, şi poate fi atacată în termen de 10 zile.

Cei doi inculpaţi au fost trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă de omor calificat, conducerea sub influenţa alcoolului şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. „În temeiul art.38 şi 39 alin.1 lit.b; art.45 Cod penal, aplică fiecărui inculpat pedeapsa cea mai grea de câte 5 (cinci) ani închisoare, la care se adaugă câte un spor de o treime de 22 (douăzecişidouă) luni din totalul celorlalte pedepse, fiecare inculpat urmând să execute câte o pedeapsă rezultantă de 6 (şase) ani şi 10 (zece) luni închisoare şi interzicerea drepturilor prev. de art.66 alin.1 lit.a, b Cod penal, pe câte o durată de 2 (doi) ani” se arată în senţinţa judecătorilor, cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Mai multe persoane şi instituţii medicale, nu mai puţin de 16 la număr, s-au constituit părţi civile în dosar. De asemenea, două societăţi de asigurări au fost obligate să plătească mai multe daune materiale şi morale. Unele pretenţii civile formulate în cauză au fost respinse, ca nefondate.Te-ar mai putea interesa si:  Anda Danaila
5:03 pm Marti, 31 Octombrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare