Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ZIUA LICEULUI sărbătorită cu fast la Darabani de Sf. Dumitru GALERIE FOTO&VIDEO

În 26 octombrie Liceul ,,Dimitrie Cantemir” Darabani a îmbrăcat iarăși haine de sărbătoare. Elevi și profesori au celebrat împreună cea de a V-a aniversare a sa, sub acest nume. Încă de la primele ore au fost împărțite pliante cu un scurt istoric al liceului și cu numele cadrelor didactice ce-și desfășoară activitatea în cadrul unității de învățământ. Nu au lipsit nici ecusoanele, baloanele sau cocarda din cancelarie.

Pe platoul liceului s-au dat citire câtorva informații despre personalitatea lui Dimitrie Cantemir, iar în cinstea celor ce poartă numele de Dumitru și derivatele acestuia, au fost împărțiți colăcei, cozonaci și au fost savurate delicioase plăcinte, brioșe și felii de tort. Elevii au fluturat cu mândrie stegulețe cu imaginea lui Dimitrie Cantemir, stegulețe confecționate de clasele cu profil tehnologic ale aceluiași liceu. În cea de a doua parte a zilei, la Casa de Cultură ,,Theodor Balș” din Darabani a avut loc cea de a IV-a ediție a concursului ,, Cantemirii au talent”, concurs organizat de clasa a XI-a A, sub îndrumarea d-nei diriginte, profesor Dobrincu Alina.Această activitate a devenit o tradiție a liceului, descoperind astfel mici și mari talente. Au urcat, pe rând, pe scenă, elevii: Gheorghiescu Nicol, Crețu Diana, Vieriu Dănuț, Vorniceanu Ionela, Hrimiuc Alin, Atănăsoaie Ancuța, Căpraru Ana-Maria, Farcaș Beniamin, Herțanu Ana-Maria, Cheptroșu Stelian, Hultoană Mariana, Crețu Georgiana, Pungă Adrian, Grigoraș Ana-Maria și Stancoschi Eduard.


Pe parcursul concursului, concurenții au avut și momente de respiro, timp în care, s-au prezentat trei filmulețe pregătite de clasele a X-a B și a XI-a C, dar s-a și dansat pe ritmuri de tango, alături de trupa ,,Magic Dance”, de la Clubul Copiilor Darabani, sub îndrumarea d-nei profesor Jar Lăcrămioara. Deliberarea rezultatelor a fost o misiune foarte grea pentru membrii juriului, deoarece trei candidați au avut punctajul maxim. În urma probei de baraj, a fost acordat premiul III elevei, Crețu Diana, clasa a X-a B. Premiul II a lipsit de această dată. În schimb, au fost acordate două premii I elevilor: Crețu Georgiana, clasa a XII-a C și Cheptroșu Stelian, clasa a XI-a C.

”Mulțumesc celor care au contribuit la reușita și grandoarea acestui concurs! Un gând cald și la fel de sincer pentru fiecare concurent! Toți au fost minunați, unici și atât de emoționanți și... să nu înceteze să creadă în ceea ce pot fi!” a spus prof. Dobrincu Alina, consilier educativ, coordonator de proiecte și programe școlare și extraccuriculare din cadrul Liceului ”Dimitrie Cantemir” Darabani.Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la acest eveniment


Te-ar mai putea interesa si:  Ziua LiceuluiAlina Dobrincu
10:53 pm Joi, 26 Octombrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare