Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Despre aurul verde al planetei, traditii si obiceiuri pascale la SCOALA ALTFEL

Marţi, 3 aprilie, elevii Şcolii nr. 2 Darabani şi preşcolarii Grădiniţei Eşanca, împreună cu cadrele didactice Mihaela Scutariu, Otilia Farcaş şi Silvia Muraru au desfăşurat o activitate în colaborare cu Ocolul Silvic din localitate, instituţie reprezentată de şeful acesteia, Gabriel Sîrghi, Relu Farcaş, responsabil cu paza şi protecţia pădurilor şi Marius Dănilă, responsabil fond forestier. Acţiunea s-a intitulat „Pădurea-aurul verde al planetei”. Elevilor li s-au prezentat pliante, au vizionat un film cu tema respectivă, şi au participat la o activitate practică de împădurire.

Proiectul s-a finalizat cu realizarea de către elevi a unor machete, la care şi-a adus aportul şi prof. Cornelia Palamariu, director al Şcolii Generale „Leon Dănăilă”. Clasele gimnaziale ale unităţii de învăţământ au participat împreună cu profesorii Anamaria Onofrei, Vasile Dascălu, Nicolae Ghinea şi preotul Marius Barbacariu la acţiunea cu tema „Tradiţii şi obiceiuri pascale”, elevii pictând icoane pe sticlă şi încondeind ouă pentru Paşte.   Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto


12:48 pm Miercuri, 04 Aprilie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare