Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Campania electorală s-a încheiat, ce facem duminică?

Vineri a fost ultima zi de campanie pentru alegerile locale, o ultimă zi în care partidele și candidații au putut să desfășoare acțiuni electorale, să transmită mesaje, să aibă o ultimă zvâcnire spre convingerea propriului electorat. Anul acesta a fost o campanie atipică, în primul rând pentru că nu s-a derulat la momentul potrivit și în al doilea rând pentru că s-a desfășurat sub regulile impuse de situația pandemică din țară și din lume.

Anul acesta, mai mult ca niciodată, campania electorală s-a mutat în mediul online.  Acest lucru i-a pus serios la treabă pe candidați și echipele lor. Unii au fost prezenți de o manieră mulțumitoare, alții au lipsit total. La alții s-a văzut clar că parcă au fost împinși de la spate să apară pe afișele alea și că nu se simt prea bine atârnați pe panouri și garduri. În plus, a fost și situația excepțională în care primii trei candidați din punctul de vedere al șanselor de câștig au fost împiedicați să se implice direct în campania electorală în ultimile două săptămâni.Duminică o să vedem cine a convins mai mult, pe cine și-l doresc dărăbănenii să-i gospodărească în următorii patru ani. Ceea ce se poate spune de pe acum, este faptul că nu poți avea pretenția să câștigi o primărie de oraș doar rostogolind niște imagini și câteva mesaje pe facebook. Este nevoie de mult mai mult, iar acest lucru pare să nu fi fost înțeles nici de unii dintre candidații cu pretenții, nici de echipele lor.

Pentru igiena mentală a alegătorilor este un lucru bun faptul că au lipsit festivismele ieftine, bețivănelile în masă, spectacolele grotești în care candidații aruncau cu bani în lăutari. În același timp au lipsit și dezbaterile constructive între candidați. Cele câteva comentarii înțepătoare pe care le-au trimis unii altora pe facebook nu au arătat nici seriozitate și nici maturitate în gândire.

După această campanie nu am rămas cu o imagine prea clară privind perspectivele orașului, vom vedea cu ce ne vom alege după următorii patru ani. (Alexandru D. AIOANEI)
Te-ar mai putea interesa si:  alegeri Darabanialegeri locale Darabani
3:14 pm Sambata, 26 Septembrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare