Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMENTARIUL SAPTAMANII Au trecut alegerile, gata cu sperantele?Spre finalul unui an în care cazanul politicii a fiert la foc mare tot timpul, s-a consumat și ultimul episod de mulți așteptat. Unii au sperat și mai speră naiv într-o schimbare, alții au sperat, dar nu naiv de data asta, la un fotoliu de parlamentar. Cu toții, de la vlădică la opincă au așteptat momentul plini de speranță. În campania electorală am asistat la defilarea unei singure formațiuni politice, am fost bombardați cu discursuri populiste, am sărbătorit anticipat deschiderea spitalului, am dansat alături de Matteo și Andreea Bălan, iar la final fiecare din noi ne-am întors la sărăcia noastră. Spectacolele electorale de regulă au loc seara, iar politicienii, bătându-le lumina în ochi, nu văd foarte bine publicul, nu văd fețele triste și îmbătrânite înainte de vreme ale celor mai mulți, nu le văd îmbrăcămintea săracă, nu văd că pentru o parte din ei a mânca un mic este sărbătoare. Refuză să le citească pe chip nivelul de trai, oferindu-le un mic și o cană de vin gratis la un miting electoral.

Noul Parlament va avea 117 parlamentari în plus. 117 oameni pentru care se vor cheltui zeci de mii de lei pe lună. Bursele studențești au venit cu întârziere, în sistemul bugetar angajările sunt blocate, medicii emigrează, dar cu toate acestea ne vom permite să plătim 117 oameni, iar unii ne vor disprețui mai departe, vor politiza mai mult instituțiile statului, vor deveni baroni locali sau vor uita cu totul de oamenii care i-au votat. Cu sutele de mii de lei care se vor arunca pe fereastră cu noii parlamentarii, câte tabere pentru școlari nu s-ar fi organizat, câte competiții și concursuri pentru elevi nu ar fi putut avea loc, câte excursii de lucru pentru studenți nu s-ar fi putut face, câte monumente nu s-ar fi putut restaura? Peste patru ani va veni o nouă campanie electorală și vom găsi aceiași populație cu chipul trist și îmbătrânit, cu hainele sărăcăcioase manipulată să aduleze oameni cărora trebuie să le fii dator toată viața că au pus din pix un 5% în plus la pensie. Prețurile la cantina Casei Poporului sunt sensibil egale cu cele de la o cantină studențească. Diferența este că aleșii stau la hotel sau cu chirie decontată de stat, iar salariul lor este de câteva mii de lei, iar bursa unui student este de câteva sute. (Alexandru D. AIOANEI)


Te-ar mai putea interesa si:  Andreea BălanParlamentalegeriMatteosaracie
12:46 pm , 16 Decembrie, 2012

2 Comentarii la “COMENTARIUL SAPTAMANII Au trecut alegerile, gata cu sperantele?”

  1. andrei spune:

    Foarte frumos articol si foarte bine punctat...o tara saracacioasa, vai de capul ei, o lume nebuna din cauza saraciei si a foamei...iar altii se lauda si se lafaiesc pe banii nostri in vacante, pe iahturi, in masini calde a caror valoare depaseste uneori imaginatia noastra...oricat de mult am munci, nu reusim sa ne cumparam o hainuta, pentru ca..deah...nu muncim pentru noi, muncim pentru parlamentari, sa le platim hotelurile, facturile telefonice, electrice, benzina de la masina si multe altele...am ajuns la pragul in care mi-e rusine sa zic ca sunt de-a lui stefan, ca sunt roman si ca traiasc in romania...

  2. ionutz spune:

    like pt articol. like andrei

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare