Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Alex Dima, te așteptăm și la Botoșani!Seria de emisiuni „România, te iubesc!” din ultima lună a creat mai multă rumoare și revoltă în țară decât s-a întâmplat în ultimii ani. Alex Dima și colegii săi au luat țara la pas și au stat zile întregi în zone în care nimic nu mișcă fără acordul stăpânului politic al locului.

Treaba aceasta cu baronii locali este o chestiune vânturată de presă de mulți ani, dar nimeni nu a săpat atât de adânc și nu a arătat nămolul din spatele fanfaronadei de capitală. Presa i-a luat, uneori, la rost pe acești baroni când îi prindea prin capitală, dar niciodată nu a mers la ei acasă, în satele și orașele peste care „guvernează” prin practici interlope și pe care le consideră o moșie proprie, primită spre administrare pentru ei și familia lor, pe vecie.

La noi, la Botoșani, am avut grijă ca unii dintre acești baroni să nu prindă rădăcini prea puternice pe funcții. Acest lucru este o performanță dacă ne uităm la alte județe conduse de aceleași persoane de decenii. În schimb, nu am putut face mare lucru cu clanurile politice și cu mentalitatea de acest tip. Chiar dacă nu ne conduce aceeași persoană, ne conduce același tip de gândire, aproape similară unui grup infracțional organizat. Poate că aici nu avem abuzurile de putere ale unui președinte de Consiliu Județean sau primar cum am văzut în sudul țării dar realitățile sociale nu sunt departe.Alex Dima, fii sigur că dacă vii la Botoșani nu vei regreta. O să ai subiecte pentru mai multe emisiuni. Vei găsi o zonă cu un potențial imens, cu oameni care își doresc mai mult, dar care se chinuie să înoate într-un ocean de rea-voință și ignoranță. Dacă vei veni pe aceste meleaguri vei găsi oameni izolați de propria țară, abandonați, care sunt obligați să se mulțumească cu puțin. În multe localități din județ în afară de zilele comunei sau ale orașului nu se întâmplă nimic. Oamenii nu au gaz, nu au drumuri, nu mai au cu ce se deplasa spre reședința de județ. Satele, odinioară pline de viață, sunt năpădite de salcâmi.Vin politicieni de la centru în vizită și ne tot bagă caseta cu orașul geniilor, dar se fac că nu văd faptul că segmentul de populație între 20 și 55 de ani lipsește. Se pozează la câte un siloz modern, dar nu se uită că trei sferturi din județ nu are gaz metan.

„România, te iubesc!” vino și la Botoșani, merităm atenția ta. Avem printre cele mai multe școli cu toaletă în curte, nu avem gaze, avem localități pustii, investiții făcute fără cap, firme de casă, contracte cu atribuire directă, politicieni slabi, obedienți în fața partidului, profitori lipsiți de umanitate, disprețuitori față de oameni. În spatele acestora se vor găsi și câteva persoane care au curajul să privească realitatea așa dură cum e și să încerce să o schimbe. (Alexandru D. AIOANEI, foto: Alist magazine)
Te-ar mai putea interesa si:  Romania te iubescAlex Dima
4:51 pm Vineri, 25 Octombrie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare