Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Din nou despre promisiuni neonorate

A vorbi despre promisiunile neonorate ale actualei guvernări a devenit aproape desuet. Până la urmă, despre ce poți vorbi, decât doar despre ipocrizie și iresponsabilitate. Iar exemplele în acest sens nu trebuie căutate prea mult.

Spre exemplu, la celebra vizită a penalului Dan Șova la Darabani, când toată floarea pesedistă din zonă se îngrămădea să-l atingă ca pe Patriarh, se promitea cu mare pompă asfaltarea drumului naţional Rădăuți Prut-Manoleasa. Chiar și premierul învinuit pentru corupție, Victor Ponta, a promis același lucru. Ce s-a întâmplat sâmbătă pe 10 octombrie? Prezent la inaugurarea aeroportului din judeţul Suceava, ministrul Transporturilor Iulian Matache le-a trasnmis locuitorilor din nordul județului Botoșani că drumul național Rădăuți Prut-Manoleasa mai are de așteptat până să vadă asfalt. În fond, cum au mers sărmanii oameni o viață prin noroi, nu se întâmplă nimic dacă mai merg un an. Până la urmă, asta e, se vor ruga și aleșii ca la alegerile locale să fie soare, ca să nu aibă probleme la transportat oamenii la urne.

Tot la capitolul promisiuni neonorate intră și asfaltarea drumului național DN 29A, Dorohoi-Concești. Începerea lucrărilor a fost anunțată ca iminentă de către şefii CNADNR. Cu toate acestea, surse din interiorul companiei susțin că nu se știe nimic despre acest lucru și că oricum lucrările nu vor începe prea curând. Pentru că tot veni vorba de aeroporturi, oare cum vor ajunge dărăbănenii să zboare de la Salcea când drumul dintre Dorohoi și Suceava arată ca o stradă din Dresda în timpul celui de Al Doilea Război Mondial. Din 2012 până acum, timp de aproape patru ani de guvernare pesedistă atât la nivel central cât și local, Darabaniul a ajuns aproape un loc izolat din cauza degradării drumurilor naționale care duc spre nordul județului Botoșani. Ce fac primarii, unii tac, iar alții ne amăgesc spunând că sunt șanse mari să vedem asfalt pe unele sectoare. Când? Poate odată cu cei din Manoleasa. (A.D.A.)P.S.:Am sperat că nu voi mai scrie despre această situație, dar nu pot să mă întreb cum explică, cei care se pricep să amenințe cu tribunalul, faptul că au promis și votat un premiu în bani unei sportive de performanță din oraș iar aceasta nu i-a primit nici acum. Domnilor aleși, înainte de a prolifera amenințări, respectațivă promisiunile, pentru că nu dați din buzunarul vostru. Acolo sunt bani publici, ceea ce înseamnă că premiul este o recunoaștere pe care NOI, COMUNITATEA, o arătăm față de înalta performanță. Prin urmare, vă rog să aveţi grijă ca banii noștri să ajungă acolo unde trebuie.
Te-ar mai putea interesa si:  Victor PontaPSDAl Doilea Razboi MondialDan Sovadrum national Radauti PrutIulian Matache
5:23 pm Joi, 22 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare