Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consilierul edilului sef Corneliu Arosoaie investit purtator de cuvant al Primariei DarabaniConsiliul Local Darabani a aprobat în şedinţa ordinară din 27 martie 2014 desemnarea tânărului  Emanuil Stoian pentru îndeplinirea atribuţiilor privind accesul la informaţiile de interes public. Stoian este angajatul Primăriei Darabani, fiind din acest an consilierul edilului şef Corneliu Aroşoaie.
 
Consilierii au votat la foc automat investirea lui Emanuil Stoian în funcţia de purtător de cuvânt al Primăriei Darabani. Începând de la jumătatea lunii ianuarie a.c., Stoian este al doilea consilier al primarului Corneliu Aroşoaie, această funcţie fiind deţinută şi de omul de afaceri Vasile Floria. Emanuil Stoian are 30 de ani şi a absolvit în 2006 Facultatea de Geografie, fiind licenţiat şi în Drept din 2009.Paulică Zahariea, secretarul oraşului Darabani, a întocmit raportul de specialitate al proiectului de hotărâre, precizând că propunerea lui Aroşoaie pentru funcţia de purtător de cuvânt al Primăriei se încadrează în prevederile legislaţiei în vigoare. Zahariea a numărat 17 voturi pentru adoptarea acestei hotărâri, chiar dacă în sală erau prezenţi în acel moment doar 16 consilieri, mai puţin democrat-liberalul Iulian Iordache care a ajuns mai târziu la şedinţă. Contactat de Darabaneni.ro, noul purtător de cuvânt al Primăriei a precizat că nu are semnată adeziune pentru nici o formaţiune politică.
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu AroşoaiePaulică ZaharieaVasile FloriaEmanuil Stoian
1:32 pm Vineri, 28 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare