Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI marşul cu torţe al dărăbănenilor de ziua Micii Uniri FOTO & VIDEO

Peste 150 de dărăbăneni, cu primarul şi viceprimarul în frunte, au mărşăluit cu torţe prin centrul oraşului cu ocazia împlinirii a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române. La finalul manifestărilor prilejuite de Mica Unire, cei prezenţi au primit din partea autorităţilor fasole cu cârnaţi.

Marşul cu torţe este unul dintre cele mai aşteptate momente de dărăbăneni cu ocazia sărbătorii Micii Uniri. Anul acesta, peste 150 de persoane, în marea lor majoritate copii, au făcut turul centrului oraşului cu torţe, prima dintre acestea fiind aprinsă chiar de edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie. Primarul şi viceprimarul Relu Cricleviţ au fost în fruntea dărăbănenilor, acompaniaţi de prof. Mirel Dascălu şi elevii săi, iar Aroşoaie le-a dat copiilor sfaturi pentru prevenirea incendiilor.

Poiţiştii şi jandarmii au asigurat liniştea şi ordinea manifestării. Corneliu Aroşoaie i-a invitat apoi pe cei prezenţi la Hora Unirii, la care au dat mână cu mână şi protopopul Constantin Pînzariu sau directorul Casei Judeţene de Pensii, Marius Budăi. În final, dărăbănenii au fost omeniţi cu vin fiert şi fasole cu cârnaţi, iar cei mici au putut servi un pahar de suc. (foto & video: Răzvan BORDEIANU, Cristian RĂCNEA)Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieRelu CriclevitdarabaneniMica UnireMarius Budai
12:30 am , 25 Ianuarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare