Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AS 2000 BUCECEA-SPORTING DARABANI 1-0 Sărbătoare stricată GALERIE FOTO

Jucătorii reuniți sub titulatura de Sporting Darabani i-au stricat sărbătoarea implinirii unei vârste foarte frumoase președintelului clubului dărăbănean, Dumitru Dănilă, după ce au pierdut (scor 1-0) partida cu AS 2000 Bucecea. Singura reușită a meciului i-a aparținut lui Clement Pălimaru (’45), jucător care a cochetat și cu naționala de tineret a României.

Dărăbănenii au început foarte determinați partida, și în min 5 Răzvan Halaicu are prima ocazie de a deschide scorul, după un triunghi de pase cu Alex Stancoschi și Adrian Gheorghiciuc. Cinci minute mai târziu, Răzvan Cărăbuș este busculat în careu de goalkeeperul Adrian Duță, dar centralul Dorin Băltuță nu indică punctul cu var, spre stupefacția dărăbănenilor. Dar oaspeții nu au pierdut din cauza arbitrajului, care l-a enervat la culme și pe antrenorul gazdelor, Dinu Duță, ce l-a gratulat cu câteva  invective pe centralul partidei. Dărăbănenii au avut posesie, dar nu și finalizare. Gheorghiciuc a ”arat” terenul de-a latul, Adrian Stîncă a startat nenumărate faze în adâncime, iar Alex Stancoschi a trimis o ploaie de centrări, doar că atacul nu a funcționat. Răzvan Cărăbuș a încercat, dar a ratat neverosimil în ultimul minut al primei reprize, iar gazdele au deschis scorul pe contraatac la o fază care nu anunța mai nimic.Florin Eșanu a fost foarte șters în atac, iar Halaicu a fost schimbat. Dărăbănenii au jucători valoroși, Robert Baltariu este un mare câștig, dar mai au până a forma o echipă. Paradoxal, printre cei mai buni jucători ai gazdelor au fost Constantin Roșu de 42 de ani și ”turnul” apărării Bucecei, Marius Cojocaru de 39 ani. Chiar dacă pe ”Colea” l-a numit ”obosit” un tușier, nu a fost chiar așa, Roșu luptând o oră de joc pentru echipa sa, apoi i-a predat banderola de căpitan lui Cojocaru. Gazdele și-au urmărit interesul, au bubuit mingile cât au putut, pentru cele 3 puncte. Radu Cașuba a rămas țintuit pe bancă la finalul partidei. Încă o dată, fotbalul i-a adus cu picioarele pe pâmânt pe dărăbăneni. Nu putem încheia, fără a-i ura La mulți ani! lui Dumitru Dănilă, datorită căruia am trăit cele mai mai frumoase clipe din fotbalul dărăbănean.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 
Te-ar mai putea interesa si:  Dumitru DănilăAS 2000 BuceceaSporting Darabani
5:52 pm , 10 Octombrie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare