Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AS 2000 BUCECEA-CS DARABANI 1-1 Viata de… „caine” GALERIE FOTO


Ploaie, vânt, frig şi... ploaie de înjurături din tribună în repriza a doua, jucători „pe fals” şi un câine alergând pe teren. Acesta a fost scenariul penultimului episod al ligii a IV-a din acest campionat în care AS 2000 Bucecea şi CS Darabani şi-au împărţit frăţeşte punctele puse în joc (scor 1-1).

Dumitru Grosu a ratat cât pentru tot campionatul, dar a şi marcat primul gol al dărăbănenilor care au controlat partida în prima repriză. Cel mai bun jucător al gazdelor a fost „Colea” Roşu care a fost pe tot terenul, dar de fapt nu e al gazdelor, ci al Bucovinei Rogojeşti. După ce Colea îl întinde pe goalkeeperul Alin Andruş, Ionuţ Guceanu îi fură mingea, iar dărăbăneanul are timp să-l salute şi pe Adrian „Leta” Bejinariu. Lui Sorin Lungu, legitimat tot la Bucovina Rogojeşti, îi bate vântul la propriu prin tricou, deoarece era spintecat, motiv pentru spectatori să-l întrebe: „Nu ţi-e frig la coaste?”

Decarul gazdelor execută o foarfecă laterală, iar preşedintele dărăbănenilor, Vasile Floria, este cu gura pe Raul Ştefănică. Grosu ratează incredibil, iar un câine fuge pe teren dinspre tribune, probabil speriat de înjurăturile unui spectator care împroşca cu invective pe oricine vedea la orizontul lui limitat. Gazdele presează şi obţin un penalti după ce Ionuţ Guceanu respinge balonul cu mâna. Transformă jucătorul Rogojeştiului, Sorin Lungu. Grosu mai ratează o dată şi Robert Apetrei se molipseşte de la colegul său şi trimite peste poartă. Fluierul de final al lui Andrei Baciu trage cortina peste chinul în ploaie şi vânt al jucătorilor. Va urma săptămâna viitoare!

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto

Te-ar mai putea interesa si:  CS DarabaniVasile FloriaAS Bucecea
10:54 pm , 01 Iunie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare