Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii Clubului Copiilor Darabani, premiati la festivalul national de la Tg. Neamt FOTOMembrii Clubului Copiilor din Darabani au participat în primele două zile ale lunii iunie la concursul naţional „E ziua noastră” care a avut loc la poalele Cetăţii Neamţului. Dărăbănenii au obţinut numeroase premii la secţiunile dans modern şi popular ale festivalului.

Concursul care a avut loc în Parcul „Cetate” din Tg. Neamţ a fost organizat de Clubul Copiilor Târgu Neamţ în colaborare cu Primăria oraşului, Casa Culturii Tg. Neamţ şi IŞJ Neamţ. Au participat artişti din judeţele Iaşi, Bistriţa, Maramureş, Bacău, Vaslui, Suceava, Neamţ şi Botoşani. Trupa „Magic Dance” coordonată de prof. Lăcrămioara Jar şi-a adjudecat marele premiu şi trofeul secţiunii de dans modern a concursului, obţinând de asemenea locul al doilea la dans de caracter. Nici elevii prof. Mirel Dascălu nu au fost mai prejos decât colegii lor, Ansamblul „Stejărelul” câştigând marele premiul al festivalului, şi nu s-au oprit aici.

Ştefan Gabriel, la trompetă, şi-a adjudecat premiul special al juriului, iar Robert Roşu a obţinut trofeul secţiunii solişti instrumentişti la acelaşi instrument. De asemenea, Andrei Matei a câştigat locul I la fluier, acordeonistul Denis Guceanu a obţinut cel de-al doilea loc, iar solista vocală Geanina Ciubotaru a ocupat cea de-a treia treaptă a podiumului concursului. Solista vocală Mădălina Axinte a fost recompensată şi ea cu menţiune. Delegaţia dărăbăneană s-a declarat foarte mulţumită de condiţiile de cazare puse la dispoziţie de organizatori la Hotelul Ozana din Tg. Neamţ.


Te-ar mai putea interesa si:  Clubul Copiilor DarabaniMirel DascaluLacramioara Jar
12:59 pm Marti, 04 Iunie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare