Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii Clubului Copiilor Darabani, campioni la karting GALERIE FOTO

În perioada 30 iunie-1iulie 2016 s-a desfășurat la Piatra Neamț Concursul interjudețean de karting și educație rutieră, unde au participat 15 echipaje printre care şi cel de la Clubul Copiilor Darabani. Cei patru elevi dărăbăneni au ocupat toate cele trei trepte ale podiumului competiţiei.

Astfel, la educație rutieră echipajul Clubului Copiilor Darabani s-a clasat pe locul I, la îndemânare karting Ciobanu Giani și Antonesă Toni au obţinut locul I, iar Lungu Lucian locul II, în timp ce Andrei Robert a ocupat ce-a de a treia treaptă a podiumului. La karting viteză Ciobanu Giani și Lungu Lucian au fost primii, iar Antonesă Toni și Andrei Robert au obţinut locul locul II.

Concursul s-a desfășurat pe categorii de vârstă: Bambini, Pufo, Mini şi Cadet. Consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim a achiziţionat un kart performant pe care elevii dărăbăneni îl folosesc din luna mai a anului curent.„Mulțumim sponsorilor Tîrniceru-Ifrim Dan, Gheorghiciuc Ioan și Primăriei Orașului Darabani. Acum am karturi şi nu am teren. Am mai făcut eu ceva antrenament printre blocuri, dar acolo nu putem deranja. Toate speranţele mele se îndreaptă spre un teren pe care să-l putem amenaja la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă. Sper să ne ajute şi Primăria în acest sens” a declarat pentru Darabaneni.ro, Neculai Ilaş, maistru-instructor al Palatului Copiilor Botoşani, filiala Darabani.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini

VEZI ŞI: Clubul Copiilor din Darabani premiat la Concursul naţional „Memorialul Codruţ Morar şi Jani Ferenc” FOTO
Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimClubul Copiilor DarabanikartingConcursul National de Educatie Rutiera si Karting Neculai Ilas
4:10 pm Vineri, 08 Iulie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare