Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mihai Rusu: „Oamenii nu sunt cuie, şuruburi, cărămizi”. Lucian Florea: „Nu a fost vorba de nici o lucrătură”VIDEOProfesorul de sport al Liceului „Dimitrie Cantemir”, Mihai Rusu, a ţinut un discurs impresionant în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local, prin care a încercat să trezească conştiinţa aleşilor locali în ce priveşte soarta copiilor din Darabani plimbaţi de la o şcoală la alta. Directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” a spus că nu a fost vorba de nici un aranjament, Lucian Florea repetând faptul că s-ar fi respectat doar ordinul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

„Noi am avut un gest de bărbăţie la Inspectorat prin care am avut în faţa noastră un inspector şcolar cu doi generali adjuncţi, cu sindicatele, în care s-au propus nişte lucruri. Constatăm că această bărbăţie nu mai există. Noi am făcut un memoriu pe care l-am depus la Inspectorat şi al nostru a fost luat în derâdere, pe când al doilea memoriu făcut de părinţi acum este pus pe ordinea de zi de d-l Nenişcă, care nu are nici o specialitate, nu are nici un atribut aici…Vă rog să nu vă jucaţi cu destinele unor oameni!...Cine crede că va rămâne pe veci într-o funcţie sau îşi pune un tablou al său şi se uită la el ca şi cum ar fi nemuritor, înseamnă că nu e pregătit pentru viaţă…Să vă gândiţi la vremelnicia funcţiei şi să daţi dovadă de verticalitate şi moralitate în deciziile pe care le luaţi, la faptul că oamenii nu sunt cuie, şuruburi, cărămizi sau orice altceva ce s-ar numi obiecte. După cum Primăria nu este a d-lui Cricleviţ, şcolile din învăţământul botoşănean ale d-lui Florea, liceul al d-lui Prisăcariu, sportul al d-lui Rusu…Aveţi obligaţia morală să fiţi buni paznici ai dărăbănenilor care v-au votat. Şi vă rog să vă uitaţi: nu păţiţi nimic, vă garantez eu, dacă sunteţi aşa…D-l Florea aplică legea educaţiei naţionale de la fund la cap în oraşul Darabani”
a spus prof. Rusu.Primarul Corneliu Aroşoaie chiar i-a atras, la un moment dat, atenţia că îi jigneşte pe consilieri. Cel puţin „aripa” PSD, nu a fost foarte „mişcată” de speech-ul lui Bobi, doar Petrică Hrimiuc afirmând că se impun mai multe consultări în acest caz, mai ales că respectivul proiect de hoărâre a fost băgat „pe sub duş”, vorba lui Alin Gîrbaci. „Eu nu ţin nici cu liceul, nici cu şcoala gimnazială, dar aş vrea să ştiu pentru ce votez” a afirmat avocatul Hrimiuc. Directorul liceului a spus că cel mai simplu ar fi fost ca aleşii să dea o hotărâre prin care elevii să revină la şcoala pentru care au optat, Liceul „Dimitrie Cantemir”. Mai mult, Alin Prisăcariu a spus că „reforma” pe care o doresc aleşii ar deregla orarul liceului, deoarece 300-400 de elevi ar fi nevoiţi să treacă în învăţământul de după-amiază.Directorul Şcolii Gimnaziale a reiterat ideea că nu este vorba de nici un aranjament politic, fiind întrerupt de Florin Ignat, liberalul catalogâng cuvintele fostului său coleg de partid „abureli”. „Nu s-a emis, nu s-a luat sau nu s-a dat nici o HCL privind transferul celor patru clase cu doamnele învăţătoare de la liceul din localitate la şcoala gimnazială. Noi am fost nevoiţi să ducem la îndeplinire o decizie a Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani şi nu aşa cum s-a afirmat aici… Nu a fost vorba de nici o lucrătură, aşa cum s-a încercat să se demonstreze aici, sau pe anumite filiere din anumire cercuri, să se acrediteze eronat ideea precum că X director cu Y primar au încercat să facă, noi am dus la îndeplinire o hotărâre luată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani” a spus Lucian Florea.

Citiţi pe aceeaşi temă: Dărăbăneanul Mihai „Boby” Rusu dă clasă...clasei politice româneşti
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieŞcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Lucian FloreaFlorin IgnatAlin Prisacariu
1:33 am Sambata, 01 August, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare