Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sange rosu donat la initiativa unui darabanean „Nu trebuie sa fim doctori pentru a salva o viata”FOTOÎn data de 28 august a.c., peste 50 de social-democraţi din judeţ de la organizaţiile de seniori, tineret şi femei au donat sânge la Centrul de Transfuzii din municipiul Botoşani pentru a preveni deficitul de sânge de la nivelul unităţilor sanitare locale şi pentru a contribui la salvarea vieţilor persoanelor care sunt în suferinţă. Campania a fost iniţiată de dărăbăneanul Costel Lupaşcu, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Botoşani.

Prin demersul nostru de astăzi, de a ne aduna cât mai mulţi social-democraţi să donăm sânge pentru salvarea de vieţi omeneşti am dorit să răspundem apelului lansat acum câteva zile de Ministerul Sănătăţii care anunţa o mare criză de sânge în spitalele din România. De aceea, am decis să ne mobilizăm pentru acţiunea de donare de sânge, atât de necesară persoanelor care depind de aceste transfuzii. Să nu uităm că nu trebuie să fim doctori pentru a salva o viaţă”, a declarat vicepreşedintele PSD Botoşani, Costel Lupaşcu.

Prin această acţiune PSD Botoşani a vrut să atragă cât mai mulţi donatori, în special din rândul tinerilor şi să creeze un obicei de a dona în mod regulat sânge şi nu doar atunci când există un deficit la anumite spitale din judeţ sau din ţară.

Dacă donatorii eligibili ar dona sânge periodic, de la patru până la şase ori pe an, necesarul unităţilor de sânge ar fi acoperit, iar problema insuficienţei unitătilor de sânge ar fi de domeniul trecutului.Organizaţia judeţeană PSD Botoşani va organiza săptămâna viitoare o acţiune de donare de sânge şi în municipiul Dorohoi şi face apel şi la membrii celorlalte formaţiuni politice să urmeze acest exemplu prin care pot salva vieţi omeneşti” a mai precizat Lupaşcu
Te-ar mai putea interesa si:  Costel LupascuPSD Botosanisange donatdonare de sange
12:04 pm Vineri, 29 August, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare