Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

UN EXEMPLU DE URMAT De Ziua Pământului, un grup de cicliști dărăbăneni va face curățenie în Pădurea Teioasa UPDATE FOTO

În  22 aprilie, de  Ziua Internațională a Pământului, echipa de ciclism amator Nord Cycling Team, vă invită la o acțiune de igienizare a Pădurii Teioasa, care se va finaliza prin colectarea selectivă a deșeurilor și transportul lor spre punctele de reciclare.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Consiliului Elevilor de la Liceul ”Dimitrie Cantemir” din Darabani.  ”Este foarte important să fim conștienți și responsabili de faptul că natura  înseamnă viață și sănătate. Toți cei care iubesc sportul, natura și au un spirit tânăr, sunt așteptați duminică 22 aprilie de la ora 11 În Poiana Teioasa. Este și un semnal de alarmă în același timp, ca acest obicei de a arunca gunoaie în natură să înceteze. Ne adresăm tuturor vârstelor și considerăm că educația copiilor și tinerilor în acest sens este vitală” a precizat Ștefan Honceru, Nord Cycling Team. A fost creată și o pagină de Facebook  în acest sens. ”Mulțumim Darabaneni.ro, Ocolului Silvic Darabani și societăților Gaulos Serv Com Srl, Sagrod SRL” au mai transmis organizatorii acestui eveniment.

UPDATE Circa 20 de voluntari au participat la acțiunea de ecologizare în urma căreia s-au adunat 25 de saci de deșeuri. Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Nord Cycling TeamStefan HonceruPadurea Teioasa
7:34 pm Joi, 19 Aprilie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare