Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SPORTIVUL TRUSESTI-CS SANATATEA DARABANI 0-3 De 3 ori LA MULTI ANI! GALERIE FOTO


Dărăbănenii le-au predat o lecţie de fotbal celor de la Sportivul Truşeşti şi s-au revanşat cu vârf şi îndesat faţă de preşedintele Dumitru Dănilă care şi-a serbat astăzi ziua numelui împreună cu fotbaliştii Ovidiu-Dumitru Ştefănucă şi Dumitru Grosu, care a marcat un gol. De asemenea, Mihai Vatavu a ţinut să-i dedice „de trei ori” golul preşedintelui dărăbănenilor, căruia preietenii îi spun DD.

Sportivul Truşeşti şi-a făcut o bază sportivă incomparabil mai bună faţă de imaşul pe care au evoluat în anii precedenţi. Doar că au trebuit să-şi mute, înainte de începerea partidei, câinele ciobănesc din apropierea unui colţ al terenului, pentru că ar fi fost destul de greu să se execute cornerul din acel loc. Dărăbănenii nu au stat prea mult la discuţii cu gazdele şi Răzvan Cărăbuş îl ia la ţintă, pe colţul scurt, pe goalkeeperul Adrian Drăgan. Un minut mai târziu, Dumitru Grosu este servit de Cărăbuş şi deschide scorul ('8). În minutul 27, Ionuţ Guceanu împreună cu Mihai Vatavu „gândesc” o lovitură liberă, transformată până la urmă de Vatavu.Suporterii gazdelor îşi amintesc că jandarmii au fost solicitaţi la meci, cu toate că nu au avut nici un motiv să intervină, şi un fan mai chibiţ îi „blagosloveşte” pe dărăbăneni: „Candela mamei voastre, aţi venit cu jandarmii!”. Mai mult, un suporter destul de „matur” al Truşeştiului, îl înjură ca la uşa cortului pe centralul Ciprian Iovu, cu toate că avea alături un copil, la meci. Reproşurile tiffos-ului se datorau unui offsaid inexistent la golul doi al dărăbănenilor. Iovu nu răspunde provocării, dar îi transmite scurt suporterului că „a fost offsaid, la reluare”.VEZI şi: PROSPORT VF. CAMPULUI-CS SANATATEA DARABANI 3-1 Cadou ratat GALERIE FOTO
În repriza a doua, gazdele încearcă să reducă din handicap în momentul în care se crează un bulevard pe flancul drept al apărării dărăbănenilor, pentru că Emanuel Bujor nu s-a regăsit nici cum pe postul de fundaş dreapta, dar Bogdan Drancă nu a reuşit să finalizeze. Ştefan Andri execută aiurea o lovitură liberă şi este taxat imediat cu o înjurătură de acelaşi suporter: „Poate joci la ei!”, i-a spus şugubăţul. Pe un contraatac, Răzvan Cărăbuş marchează şi el ('90), iar Gheorghe Rotundu aleargă jumătate de teren la „fratele său de suferinţă”, Dumitru Ciomaga, jurându-se că a fost offsaid. La final, lui Rotundu i-a trecut supărarea şi tot el a făcut cinste, iar dărăbănenii au continuat petrecerea acasă.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la meci
Te-ar mai putea interesa si:  Dumitru CiomagaSportivul TrusestiCiprian IovuMihai VatavuCS Sanatatea DarabaniGheorghe Rotundu
5:41 pm , 26 Octombrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare