Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Trenul Dorohoi-Iasi, in flacari! FOTO

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat în această dimineaţă, puţin înainte de orele 06:00, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la unul dintre vagoanele trenului Dorohoi-Iaşi, în apropiere de localitatea Broscăuţi. Trenul era format din două automotoare, fiecare cu câte două compartimente cu intrări separate. Doar în primul automotor erau călători, printre ei şi dărăbăneni
.

Incendiul s-a produs la cel de-al doilea automotor, la scurt timp după ce trenul a plecat din gara Dorohoi la orele 5:21. Călătorii au remarcat  încă din start că trenul circula cu viteză foarte redusă, apoi au văzut că a doua locomotivă ardea ca o torţă. Mecanicul de tren a oprit imediat şi a reuşit să decupleze cele două automotoare. Călătorii şi-au continuat drumul spre Iaşi, cu întârziere de aproape o oră. Spre locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta la compartimentul motor şi cel de călători, existând riscul ca flăcările să se extindă la vagonul alăturat. Totodată, exista pericol de explozie, întrucât rezervorul plin cu carburant era aproape de focarul incendiului.

Intervenţia a durat mai mult de o oră. Au ars elementele combustibile ale compartimentului motor, 52 scaune tapiţate, au fost distruse 16 geamuri şi degradată caroseria pe o suprafaţă de cca. 20 m .p.. S-a protejat de foc un alt vagon de călători. Cauza probabilă de incendiu o constituie un scurtcircuit la instalaţia electrică a motorului. Nu s-au înregistrat victime. Intervenţia a fost îngreunată de drumul greu accesibil” se precizează într-un comunicat emis de ISU Botoşani.


Te-ar mai putea interesa si:  tren in flacariincendiu in trenDorohoiBroscauti
10:51 am Vineri, 29 August, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare