Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sicane intre USL si ARD in CJ pentru desfiintarea/reinfiintarea Spitalului din Darabani FOTO & VIDEO


Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în şedinţă extraordinară, transferul managementului Spitalului Orăşenesc Darabani de la CL Darabani către CJ Botoşani, iar apoi aleşii au parafat desfiinţarea unităţii spitaliceşti în vederea reorganizării unităţii sanitare ca structură fără entitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean Botoşani. Discuţiile pe baza acestui proiect de hotărâre au generat ironiile consilierilor PDL la adresa rivalilor lor politici din USL, şi invers
.

Sunt nişte proceduri obligatorii ca să se emită o Hotărâre de Guvern privind înfiinţarea unei secţii exterioare pe lângă Spitalul Mavromati” a precizat Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele CJ, care le-a transmis aleşilor judeţului că managerul Spitalului Judeţean a acceptat alipirea Spitalului din Darabani la cea mai mare unitate sanitară din judeţ. „Acelaşi lucru a fost propus pentru Darabani încă de anul trecut. Atunci a ieşit o întreagă poveste, că de ce facem şi de ce nu facem. De ce trebuie să facem asta acum?” a spus democrat-liberalul Cristian Achiţei. „Pentru că trebuia făcută mai demult şi dacă nu am făcut-o mai demult, trebuie s-o facem acum” a replicat preşedintele CJ, Florin Ţurcanu. „Asta înseamnă că USL-ul trebuie să-şi asume faptul că timp de un an de zile Darabaniul nu a beneficiat de spital” a concluzionat Achiţei. „Ne asumăm tot ce vreţi d-voastră, ca să fie cineva care să-şi asume” a încercat Ţurcanu să-l tempereze pe consilierul democrat-liberal.

Fostul primar al oraşului Botoşani, Cătălin Flutur, s-a arătat şi el „contrariat”, în acest caz. „Noi ce facem aici, desfiinţăm un spital?” a spus Flutur. „Nu, îl reînfiinţăm” a fost răspunsul Doinei Fedorovici, vicepreşedintele CJ. Florin Ţurcanu a încercat să clarifice lucrurile. „Înfiinţăm o secţie a Spitalului Judeţean pentru că vrem să avem acelaşi grad de clasificare şi pentru Darabani, adică gradul trei, ca să avem fonduri suficiente şi pentru Darabani. Acesta este adevărul, nu trebuie să ne ascundem” a spus preşedintele CJ. Preşedintele PNL Botoşani nu a scăpat, însă, de ironiile rivalilor săi politici. „D-le preşedinte, nu pot decât să mă bucur că, după un an de zile de când ne chinuim să reorganizăm spitalele, USL-ul şi-a dat seama că doar unirea cu Spitalul Judeţan aduce finanţare superioară” a spus Gabriel Alecsandru. „Aţi câştigat două voturi” l-a ironizat şi Ţurcanu pe candidatul ARD la Parlamentul României. În ciuda acestor şicane, consilierii judeţeni au votat în unanimitate proiectele de hotărâre privind soarta unităţii spitaliceşti din Darabani.  

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa si:  USLARDSpitalul Orăşenesc DarabaniCJ BotoşaniFlorin Ţurcanu
5:30 pm Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare