Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

LIKE! Centre de excelenţă la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”


 
Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani a aprobat la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” înfiinţarea a două centre de excelenţă, care vor funcţiona din semestrul I al acestui an şcolar. Centrele respective nu se adresează doar elevilor Şcolii Gimnaziale ci şi celor de la Liceul „Dimitrie Cantemir” şi mai mult, tuturor elevilor din cele 9 comune din nordul judeţului, de la Suharău până la Rădăuţi-Prut.

Aceste centre care vor avea între 15 şi 30 de elevi au fost aprobate de IŞJ ca urmare a rezultatelor bune obţinute în ultimii ani de elevii dărăbăneni la olimpiadele şi concursurile şcolare.  Astfel, centrul de limba şi literatura română se adresează elevilor din clasele V-VIII şi va fi coordonat de prof. Ramona Aionesei, iar cel de limba engleză va include cei mai buni elevi din clasele VII-VIII, sub coordonarea prof. Diana Apachiţei.„Vreau să urez succes colegilor care se vor ocupa de aceste centre. Mulţumim IŞJ Botoşani pentru încrederea pe care au acordat-o şcolii noastre  şi sperăm ca în urma activităţilor care se vor desfăşura aici, rezultatele să fie pe măsură” a declarat pentru Darabaneni.ro, Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”.
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaCentre de excelenta
12:39 pm Luni, 31 Octombrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare