Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ministrul Transporturilor ne-a „liniştit”: Drumul Manoleasa-Rădăuţi Prut nu va avea nici anul acesta asfaltPrezent sâmbătă pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea (Suceava), ministrul Transporturilor Iulian Matache a anunţat că locuitorii din nordul judeţului Botoşani vor vedea asfalt pe drumul naţional 24C Rădăuţi Prut-Manoleasa doar anul viitor, când vor fi alocate noi fonduri pentru modernizarea singurului drum naţional de pământ din ţară.

De trei ani de zile aleşii neamului în frunte cu premierul Victor Ponta ne promit că va fi asfaltat drumul naţional 24 C. Până în prezent s-au cheltuit 14 milioane de lei pentru balastare.

VEZI şi: Singurul drum naţional de pământ din ţară este acum de…balast
 
“Noi ne-am oprit la balast stabilizat şi urmează să facem demersuri pentru obţinerea autorizaţiei pentru straturile superioare de mixtură. Avem fonduri pentru lucrarea programată, până la balast stabilizat. Este o lucrare în valoare de 22 de milioane. S-au decontat 14 milioane şi mai avem diferenţa, după care trecem la mixtură”, a declarat Ovidiu Laicu, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, conform BtOnline. Iulian Matache, ministrul Transporturilor, a precizat că aceste lucrări se încadrează în secţiunea de întreţinere. “Lucrările vor continua. Etapa la care se lucrează acum este etapa de a aduce de la drum de pământ la drum balastat. Este o etapă încadrată la CNADNR în secţiunea de întreţinere. La momentul de astăzi, discutăm de balastare. Nu suntem la etapa de investiţii” a declarat ministrul Matache.Citiţi şi: Peste 4 milioane de euro alocaţi pentru singurul drum naţional de pământ din România
Te-ar mai putea interesa si:  Drumul national Radauti PrutDN 24Cdrumul national Radauti Prut Manoleasa
12:30 am , 11 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare