Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

I.S.U. Actiuni de informare preventiva la nivelul orasului Darabani

 

Inspectorii de specialitate din  cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga“ al judeţului Botoşani au desfăşurat în ultimele trei zile lucrătoare ale săptămânii activităţi cu caracter de informare preventivă la nivelul oraşului Darabani. Au fost vizate principalele unităţi de învăţământ din localitate: Grupul Şcolar Darabani şi Şcoala Generală „Leon Dănăilă”. Activitatea instructiv-educativă privind modul de comportare în cazul producerii unui cutremur urmat de un incendiu s-a finalizat  cu simularea unui exerciţiu de evacuare din instituţiile de învăţământ. Cu această ocazie, cadrelor didactice şi elevilor li s-a prezentat echipamentul din dotarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, condus de Gheorghe Sîsîiac. Celor prezenţi li s-a explicat cum se utilizează corect un stingător cu pulbere.

Cadrele specializate ale ISU le-au prezentat elevilor documentare cu caracter preventiv-informativ pe video-proiector. În cadrul aceleiaşi acţiuni, cadrele ISU împreună cu cei mici au distribuit locuitorilor pliante cu conţinut informativ în scopul prevenirii situaţiilor de urgenţă. Vineri, inspectorii ISU şi şeful Serviciului de Protecţie Civilă, Mihai Plugaru, au convocat o întâlnire cu comitetul local pentru situaţii de urgenţă, pentru a le explica membrilor acestui for sarcinile care le revin în caz de necesitate. „Scopul nostru principal este de a ne gândi la oameni, ei sunt pe primul loc”, a afirmat în cadrul şedinţei, maiorul Ştefan Uşurelu.
,, Ca de fiecare dată,  suntem bucuroşi să desfăşurăm asemenea acţiuni, atât cu adulţii din diferite categorii socio-profesionale cât şi cu copiii şi tinerii din unităţile de învăţământ. Sperăm că rezultatele nu vor întîrzia să apară”, ne-a declarat lt. colonel Radu Ţipişcă, şef compartiment în cadrul inspecţiei judeţene din ISU Botoşani.  

 5:59 pm Vineri, 25 Martie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare