Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mesaj emoţionant al lui Leon Dănăilă, după vizita la Darabani „Va fi bine, veţi vedea!”După ce a făcut o vizită, sâmbătă, în oraşul natal, pentru lansarea candidaţilor liberali la alegerile parlamentare, academicianul Leon Dănăilă a scris pe pagina sa oficială de facebook un mesaj emoţionant, care te lasă fără cuvinte. Îl redăm în cele ce urmează:

Am fost ieri acasă, la Darabani. Am aprins o lumânare la mormântul părinţilor mei. Le-am spus și lor care sunt noile mele planuri. În fotografia de pe cruce doar mama mi s-a părut un pic îngrijorată. Tata mă privea direct în ochi, zâmbându-mi parcă, dar liniștit! Sunt fii-su, mă cunoaște. Știe că sunt încăpățânat, dar reușesc întotdeauna. Mi-am respectat și iubit părinții la o intensitate greu de imaginat. Sunt ca niște sfinți pentru mine. Și astăzi, după atâția ani, port, cu o oarecare vinovăție în suflet, povara momentului în care am decis să plec în lume, la școală, și să nu rămân alături de ei, la munca câmpului, în Darabani. Rămân însă de neclintit în credința mea că oamenii trebuie să facă ceva, să lase ceva în urma lor, să nu “moară” înainte să moară!Nu vreau și nu-mi doresc să fiu înțeleptul de conjunctură al nației. Este exclus așa ceva. Dar am atât de multe de spus și de povestit! Nu știu să strig ca să mă fac auzit. Nu știu să fac așa ceva! Știu însă a scrie, am făcut-o toată viața. O fac și aici, în acest jurnal, cu voia voastră și pentru toți cei care doresc să citească câteva rânduri așternute de un om care nu a pus și nu va pune niciodată la îndoială înțelepciunea poporului său. Noi, românii, vom ști ce avem de făcut și de această dată, așa cum am știut întotdeauna. Va fi bine, veți vedea! Vă iubesc!
Te-ar mai putea interesa si:  Darabaniacademician Leon Danaila
9:05 am Luni, 21 Noiembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare