Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Tigari pe post de combustibil pentru un autoturism VWEchipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut a descoperit ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat în rezervorul unui autoturism, 150 pachete de ţigări de provenienţă R. Moldova.

În data de 25 aprilie, în jurul orelor 11:00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Adrian B., cetăţean român, conducând un autoturism marca VW, înmatriculat în România. Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră români în cooperare cu poliţişti de frontieră moldoveni au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia echipa comună a descoperit ascunsă şi nedeclarată într-un locaş special amenajat în rezervorul autoturismului cantitatea de 3000 ţigarete marca Monte Carlo, cu timbru de acciză R. Moldova. Conform prevederilor legale, autoritatea vamală a luat măsura reţinerii ţigaretelor şi a autoturismului în vederea confiscării şi l-a sancţionat contravenţional pe bărbat cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Te-ar mai putea interesa si:  ţigări de contrabandăPTF Radauti Prut
9:40 pm Vineri, 26 Aprilie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare