Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SCOALA ALTFEL la Bajura “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” GALERIE FOTO


Conform specificului “Şcolii Altfel”, elevii din Bajura ai Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” au derulat timp de cinci zile mai multe activităţi extrașcolare care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor.


Cadrele didactice şi-au unit forţele ȋntr-un demers menit să-i ajute pe elevi să redescopere adevarata valoare a cărţilor, jocul, teatrul, filmul, să-și descopere aptitudinile antreprenoriale, deprinderea de a învăţa limbi străine, dar și să-și consolideze spiritul de echipă şi conștientizarea faptului că prin sport ȋnvaţă să-și formeze un caracter puternic și sănătos. De asemenea, au fost concepute activităţi legate şi de protejarea mediului ȋnconjurător.

În prima zi a săptămânii s-au derulat concursurile sportive sub egida “Minte sănătoasă ȋn corp sănătos”, coordonate de prof. Vasile Dascălu şi Marius Moga împreună cu Ion Hriţcu, cadru didactic coordonator al unităţii de învăţământ. “Observatorii” întrecerilor au fost prof. Iulian Iordache, Dan şi Marius Barbacariu. Marţi, 8 aprilie 2014, elevii au făcut o incursiune “Ȋn lumea instrumentelor ♫” şi au primit o “Invitaţie la cinematograf”. Ansamblul “Stejărelul”de la Clubul Copiilor din localitate dirijat de prof. Mirel Dascălu i-a ȋncȃntat pe cei prezenţi cu o suită de melodii populare. Elevii nu au uitat că Sărbătoarea Învierii Domnului care bate la uşă este un moment de bucurie sfântă şi au încondeiat ouă roşii, au pictat pe lemn şi au aranjat masa festivă de Paşte acompaniaţi de cântecele şi poeziile specifice.

“O școală curată , un mediu sănătos!” a fost sloganul zilei de joi la şcoala din Bajura, elevii luând parte la plantarea de pomi şi flori ȋn parcul unităţii de învăţământ, fiind îndrumaţi de înv. Anca Dascălu, Francisca Lisenche şi Mihaela Ilaş în scopul conştientizării protejării mediului înconjurător. În ultima zi a “Şcolii Altfel” de anul acesta, juraţii Andreea Doroftei, Anca Dascălu şi Francisca Lisenche au descoperit elevii cei mai talentaţi. Copiii au construit un lego cu o viteză supersonică, au recitat o poezie care opreşte timpul în loc şi au realizat un duet, determinându-i pe juraţi să acorde fără nici o ezitare 3 de DA.
   
“Scopul proiectului <<Să ştii mai multe, să fii mai bun>> este implicarea tuturor partenerilor educaţionali ȋn activităţi menite să le pună elevilor ȋn valoare talentele şi capacităţile şi să stimuleze participarea lor la cât mai multe acţiuni, ȋn context non-formal” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Andreea Doroftei.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Citiţi şi:
VIS DE PRIMAVARA Simpozion international organizat la Gradinita nr. 2 “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” GALERIE FOTO


Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”BajuraMirel DascaluAnsamblul „Stejarelul”Scoala altfelIon HritcuAndreea DorofteiScoala din Bajura
10:28 pm Vineri, 11 Aprilie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare