Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Casa Judeţeană de Pensii a început împărţirea biletelor pentru tratamente balneare. VEZI staţiunile disponibileÎncepând cu data de 10 martie 2017 demareaza activitatea de tratament balnear cu bilete acordate de Casa Judeteana de Pensii Botosani. 

Începând cu data de 10 martie 2017 este organizata prima serie de tratament balnear cu bilete puse la dispozitie, prin sistemul de asigurari sociale, de catre Casa Nationala de Pensii Publice prin Societatea de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca ( TBRCM). Pentru aceasta prima serie CJP Botosani a primit 40 de  bilete in statiunile Nicolina, 1 Mai, Covasna, Amara, Pucioasa si Buzeaş.

TBRCM SA, având ca unic actionar Casa Nationala de Pensii Publice, detine complexe balneare cu o capacitate hoteliera totala de 3.139  de locuri de cazare pe fiecare serie in treisprezece statiuni balneare din tara. In acest an vor fi puse la dispozitia pensionarilor precum si asiguratilor sistemului public de pensii 18 serii  de tratamente balneare a cate 16 zile fiecare. Complexele balneare aflate in proprietatea Casei Nationale de Pensii sunt urmatoarele: Amara( Ialomita), Bala ( Mehedinti), Bizusa ( Salaj), Covasna (Covasna), Geoagiu ( Hunedoara), Lacul Sarat ( Braila), Moneasa (Arad), Nicolina ( Iasi), Olanesti (Valcea), Pucioasa ( Dimbovita), Sarata Moneteoru (Buzau) si 1 Mai ( Bihor).

În acest an pretul unui bilet la un hotel de 2 stele este de 1.388 lei iar la hoteluri de 3 si 4 stele un bilet va costa 1.452 de lei. Pe langa locurile de tratament balnear puse la dispozitie in reteaua TBRCM SA, in completare, Casa Nationala de Pensii Publice urmeaza sa incheie si contracte cu alte unitati balneare de profil din tara. Pana la aceasta data la CJP Botosani au fost inregistrate 3.500 de cereri de bilete.HG nr.82/2017 stabileste modul de acordare a prestatiilor sub forma de bilete de tratament balnear pentru anul 2017, prin sistemul organizat si administrat de catre Casa Nationala de Pensii Publice. Criteriile de acordare a biletelor de tratament prin sistemul organizat  si administrat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, sunt aprobate prin ordin al presedintelui CNPP ramanand in linii mari aproximativ aceleasi ca si in anul 2016. De mentionat ca in cele 18 serii de tratament, prin reteaua TBRCM vor fi puse la dispozitie un numar total de 56.394 de bilete la nivel national, din care 15 % vor fi acordate cu titlu gratuit categoriilor de persoane prevazute de legi speciale. Capacitatea de cazare a TBRCM a fost imbunatatita in ultimii ani atat prin modernizarea bazelor de tratament cat si prin cresterea calitatii serviciilor de cazare şi masă. 

In anul 2016 la CJP Botosani au fost inregistrate 6.311 de cereri de bilete de tratament in timp ce numarul de bilete de tratament repartizate a fost de 3.947. Dintre acestea 547 de bilete au fost acordate in regim gratuit persoanelor beneficiare de prevederile unor legi speciale.
Te-ar mai putea interesa si:  Casa Judeteana de Pensii Botosanibilete statiuni
11:45 am Vineri, 10 Martie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare