Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS SANATATEA DARABANI-CS RACHITI 3-0 Gustul victoriei. Arbitrii, „poama neagra” pentru Rachiti  GALERIE FOTO


Noua Sănătatea a aşteptat patru etape pentru a a afla gustul victoriei, împotriva celor de la CS Răchiţi. Răzvan Cărăbuş cu o „dublă” şi Mihai Vatavu au stabilit scorul de neprezentare (3-0) al partidei. Antrenorul delegat al oaspeţilor, Constantin Poamăneagră, a contestat mai mult sau mai puţin în glumă prestaţia brigăzii de arbitri.

Dărăbănenii s-au impus mai greu decât arată scorul, după ce oaspeţii au terminat benzina în cel de-al doilea mitan. Antrenorul delegat al CS Răchiţi, Constantin Poamăneagră, a ironizat confruntarea pe care delegatul dărăbănenilor, Constantin Gheorghiţă, a solicitat-o înaintea fluierului de început al partidei, afirmând că jucătorii săi ar putea prezenta şi paşapoartele dacă partida se dispută într-un oraş de frontieră. În prima repriză, ocaziile de gol au fost împărţite, Robert Apetrei ratând cu seninătate în ultimele minute regulamentare ale primului mitan.

Poamăneagră pentru „fluieraşi”: „Notează acolo: ne fură arbitrii”
  
Sarabandă de ratări în a doua repriză, dar în mintul 48 Răzvan Cărăbuş a spart gheaţa după un asisst al lui Emanuel Bujor. Un tuşier indică eronat o aruncare de la margine, iar tehnicianul oaspeţilor are grijă ca nu cumva reporterului Darabaneni.ro să-i scape faza respectivă. „Notează acolo: ne fură arbitrii” a spus Poamăneagră. După ce Florin Eşanu ţinteşte bara porţii lui Dragoş Stolniceanu, balonul ajunge la Mihai Vatavu care-l trimite în plasă cu un şut din colţul careului de 16 m. În minutul 70, acelaşi Cărăbuş profită de o nouă eroare în apărarea oaspeţilor şi stabileşte scorul final. Intervenţiile goalkeeperului Stolniceanu, Ştefan Huţu, şi lobul ratat al lui Eşanu fac ca scorul să nu ia proporţii, iar dărăbănenii obţin prima victorie din acest campionat. (R.B.)

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Mihai VatavuCS RachitiCS Sanatatea DarabaniRazvan CarabusConstantin Poamaneagra
9:37 pm , 14 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare