Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS SANATATEA DARABANI-BUCOVINA ROGOJESTI 3-0 Flacara violet GALERIE FOTO


Dărăbănenii s-au impus la scor de neprezentare (3-0) împotriva Bucovinei Rogojeşti şi urcă pe locul doi al clasamentului ligii a IV-a. Consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim, unul dintre sponsorii echipei, consideră că flacăra de pe tricourile violete ale dărăbănenilor le-a dat energie gazdelor.

Gazdele au avut nevoie de 40 de minute pentru a deschide scorul în faţa unei echipe disciplinate şi bine organizată din Rogojeşti. Eşanu nu a găsit cadrul porţii lui Gigi Oleniuc, Dumitru Grosu şi Sebastian Ştefănică nu şi-au pus capul suficient la contribuţie pentru a sparge gheaţa pe tabelă, şi a fost nevoie de un cadou al oaspeţilor pentru Grosu ('40), care l-a învins pentru prima dată pe goalkeeperul Oleniuc. Cezar Tcaciuc se trezeşte cu mingea la picior pe care doar o deviază în braţele lui Alin Andruş. Mitriţă Cohal acordă eronat o lovitură liberă pentru oaspeţi, şi îşi pune în cap tribuna dărăbăneană, iar trasorul lui Cosmin Ştefănucî nu-şi atinge ţinta.Al doilea mitan se derulează după acelaşi scenariu, cu gazdele în atac şi oaspeţii „bufa-bufa” cu balonul. După ratarea monumentală a lui Florin Eşanu, Sebastian Ştefănică ('58) se înalţă dintre fundaşii din Rogojeşti şi majorează scorul după centrarea excelentă a lui Ionuţ Guceanu. Ovidiu Ştefănucă prinde şi el un şiret spectaculos, dar mingea trece milimetric de stâlpul porţii lui Oleniuc.

Tehnicianul oaspeţilor le atrage atenţia jucătorilor săi: „Nici nu aţi transpirat, cei de la Darabani sunt uzi”. Replica consilierului local Dan Tîrniceu-Ifrim nu a întârziat: „Ei cară butelia pe piept, de aia”, cu aluzie la firma de butelii de pe tricourile jucătorilor. Grosu forţează „dubla” şi se alege cu un galben pentru simulare, iar Eşanu încheie seria ratărilor cu o foarfecă laterală. Cu 10 minute înainte de fluierul final, centralul Cohal indică punctul cu var, iar lovitura de pedeapsă este transformată de Grosu. Oficialii oaspeţilor au spus că dacă nu s-ar fi prezentat, deznodământul partidei ar fi fost acelaşi.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la meci
Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimCS Sanatatea DarabaniSebastian StefanicaDumitru Grosu
4:27 pm , 05 Octombrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare