Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Tîrniceru l-a taxat şi pe Şoptică la TeleM: „Nu a făcut nimic pentru zona respectivă”


 
Emisiunea de la TeleM de săptămâna trecută care l-a avut ca invitat pe Dan Tîrniceru-Ifrim a generat numeroase discuţii pro şi contra în Darabani. Cu toate că principala „ţintă” a consilierului independent a fost partidul de guvernământ, de criticile lui Tîrniceru nu au scăpat nici reprezentanţii opoziţiei, în speţă liberalii, în frunte cu deputatul Şoptică, despre care consilierul dărăbănean a afirmat că nu a făcut nimic pentru zona oraşului Darabani. Parlamentarul a dat un răspuns diplomatic, afirmând că oraşul Darabani şi implicit satul Bajura vor fi incluse anul viitor în masterplanul de apă.

Dan Tîrniceru-Ifrim a ironizat în cadrul emisiunii „Dialog Deschis” de la TeleM activitatea parlamentarilor din colegiile care includ oraşul Darabani. În prezent, urbea de pe malul Prutului are în Parlament 3 reprezentanţi, situaţie unică în istorie. „Probabil de asta este pus asfalt şi în grădină la oameni când merg la baia proprie, datorită acestei invazii de deputaţi şi senatori care îi avem în zonă” a spus Tîrniceru. Consilierul independent a analizat şi prestaţia principalului partid din opoziţie: PNL. „Contează PNL-ul în zona oraşului Darabani, dar este o zonă minată cum este Siria pentru Planeta Pământ. Nu-i văd pe penelişti activi şi pe d-l Şoptică l-am văzut doar la alegeri, când are nevoie de voturi, în rest, în zonă  nu prea l-am văzut”.

Discuţia s-a mutat către un proiect care îi doare de mai mult timp pe cei care locuiesc în Bajura, şi anume racordarea la reţeaua de apă şi canalizare. Realizatorul Răzvan Sauciuc i-a transmis lui Tîrniceru că, în afară de primarul Aroşoaie, şi deputatul Costel Şoptică a promis în campania electorală că se va realiza acest proiect. Până în prezent, Bajura nu s-a ales decât cu nişte ţevi îngropate în pământ de câţiva ani, iar acum se pregăteşte turnarea unui strat de asfalt. De reţeaua de canalizare nu se prea vorbeşte, pentru că aceasta este în pământ şi în acest caz se taie mai puţine panglici în campaniile electorale.

„Dacă a promis şi d-l Şoptică apă în Bajura, să-i fie ruşine că nu a făcut nimica şi să nu mai vină în Darabani să ceară voturi, că nu mai primeşte. Nu a făcut nimic pentru zona respectivă. Toţi deputaţii care vin o dată la patru ani îşi aduc aminte că în Darabani au nevoie de voturi, apoi trei ani şi nouă-zece luni, nu mai ştiu nimic de Darabani” a afirmat Tîrniceru.
„Eu am promis împreună cu el înainte, şi, mă rog, după alegeri, când eram la guvernare. A fost o promisiune din partea USL-ului, nu a lui Costel Şoptică. Florin Ţurcanu era deja preşedinte al CJ. Am fost la Bajura de vreo trei ori până acum, inclusiv cu directorul Nova ApaServ, Gabriel Cîrlan, am văzut şi bazinul de rezervă de la Darabani, dar acolo fără Primărie oricum nu se poate face nimic pentru că a existat un proiect care s-a sistat şi sunt tot felul de trasee care trec prin curţile oamenilor. Pot afirma că masterplanul de apă va include în faza a doua şi Darabaniul, inclusiv Bajura. Este foarte greu să dai un răspuns, dacă eşti responsabil. Bajura are nevoie de o staţie de pompare şi implică un proiect mult mai complex care necesită multe miliarde. Eu tot ce pot să fac, fac, oricare a venit la mine a fost bine primit. Dacă cineva îşi imaginează că deputatul Şoptică nu vrea să facă ceva pentru Bajura, înseamnă că nu ştie cu ce se ocupă deputatul. Poate acum 10-12 ani era altfel, dar în prezent, singurul lucru pe care poţi să-l faci e să promovezi proiecte” a declarat Şoptică pentru Darabaneni.ro.
Te-ar mai putea interesa si:  USLCostel ŞopticăDan Tîrniceru IfrimPNLPNL DarabaniTeleMDialog DeschisRazvan Sauciuc
9:19 pm , 11 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare