Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

N-AM FACUT NICI O BRANZA daca vindem produsele lactate pe banca in parc FOTOPretindem că suntem în Europa, nu numai geografic, dar comercializăm brânză şi lapte pe bancă în parc. Această situaţie se înregistrează de aproximativ două săptămâni la Darabani deoarece producătorii autohtoni nu au la dispoziţie un spaţiu adecvat unde să-şi vândă produsele. Primarul Corneliu Aroşoaie promite că va rezolva problema.

Spaţiul în care a funcţionat fosta Hală de lactate a oraşului a fost închiriată unui întreprinzător privat, şi acolo funcţionează în prezent un magazin mixt, iar hala care aparţine societăţii Sagrod este autorizată doar pentru comercializarea produselor din carne, nu şi a lactatelor. „Nu ne dă voie, nu are autorizaţie să vândă branză şi lapte, numai carne. Poate în spate o să avem voie, unde a fost înainte” ne-a spus o femeie care vindea brânză, lapte şi smântână pe o bancă de pe pietonalul din apropierea Pieţei.


 
„Vindem şi noi pe unde putem că viaţa e scumpă la bătrâneţe”
 


Cine să ia masuri aici ? Nu are grija noastră primarul. Poate în spate o să avem voie , unde a fost înainte. Până atunci vindem şi noi pe unde putem, că viaţa e scumpă la bătrâneţe” ne-a precizat o bătrână care îşi doreşte să facă un ban cinstit pentru zile grele. Între timp, un alt caş de brânză pleacă de pe banca din Parcul Eminescu şi ajunge în cântarul unui spaţiu comercial din apropiere. Cei puţin mai avuţi vând brânză direct din portbagajul maşinii. Dărăbănenii îşi doresc un spaţiu adecvat unde să-şi poată vinde produsele lacte. „Normal, asta e hala noastră, din spate, dar a închiriat la altcineva. Un an de zile are plătit doamna aceea şi nu avem ce să facem, unde să o trimită pe doamna?” ne-au mărturisit oamenii.

Contactat telefonic, edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, a spus că va amenaja o masă în apropierea fostei Hale de lactate, unde dărăbănenii să-şi poată vinde produsele, iar din iarnă urmează să fie compartimentat spaţiul în care a funcţionat Hala de lactate. „Până la iarnă le vom pune la dispoziţie o masă, probabil vom face un fel de copertină” a declarat pentru Darabaneni.ro, Aroşoaie. „Din iarnă compartimentăm unde a fost hala noastră a Primăriei şi vor intra acolo. Probabil vom rezilia contractul de închiriere peste câteva luni ca să putem rezolva problema celor care au animale şi vând produse lactate” a mai precizat primarul oraşului.

Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDarabanidarabaneniHala de lactate
11:57 am Luni, 28 Iulie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare