Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un adapost de animale din comuna Paltinis a ars. Autoritatile locale „urecheate” de pompieriUn adăpost de animale din gospodăria unui localnic din comuna Păltiniş a fost distrus într-un incendiu izbucnit în această dimineaţă, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric. Pompierii militari şi voluntari au protejat de foc alte două anexe din apropiere. Reprezentanţii Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani consideră că s-ar fi putut interveni mai prompt dacă Primăria Păltiniş ar fi încheiat contract cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din Darabani.

ISU Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin după orele 09:00. În ajutor au sărit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar şi pompierii voluntari din comună. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta atât în interiorul adăpostului de animale, cât şi la acoperiş, pe o suprafaţă de cca. 200 m.p., cu posibilităţi de propagare la alte două anexe.Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 16 pompieri militari şi voluntari, mai bine de o oră. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de cca. 100.000 lei. Pagubele au fost estimate de pompieri la peste 25.000 lei.

Intervenţia pentru stingerea incendiului ar fi putut să fie mai promptă dacă Primăria Păltiniş ar fi avut încheiat contract cu Primăria Darabani pentru asigurarea intervenţiei S.V.S.U. din oraş, care are în dotare două autospeciale cu apă şi spumă. Este o obligaţie legală dar, deocamdată, autorităţile din Păltiniş nu au înţeles suficient că au datoria să asigure protecţia comunităţii” se precizează într-un comunicat al ISU Botoşani. (foto: Adevarul)


Te-ar mai putea interesa si:  PăltinişSVSU DarabaniISU “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşanipompieri
2:27 pm Sambata, 26 Aprilie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare