Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI cine sunt Miss si Mister 2014 la Liceul „Dimitrie Cantemir” GALERIE FOTO


Vineri, 31 octombrie, liceenii dărăbăneni au continuat tradiția Balului Bobocilor, de această dată amfitrionii evenimentului fiind elevii clasei a XII-a A, de la Liceul „Dimitrie Cantemir”. Noaptea atât de așteptată de bobocii care anul acesta au trecut pragul clasei a IX-a, a fost presărată cu momente incendiare, probe mai mult sau mai puțin dificile și un recital al celor de la Fără Zahăr. Spectacolul a fost prezentat de Smărăndiţa David şi Alexandru Beţianu. Perechile care și-au învins emoțiile și au urcat pe scenă pentru a lupta pentru titlul de miss și mister au fost nevoiți să treacă mai multe probe. Acestea le-au pus la încercare abilitățile artistice precum proba de dans, cele de cultură generală sau talentele pe care le are fiecare.La finalul concursului juriul a fost acordat un premiu de popularitate perechii formate din Bianca Andronache si Eusebiu Bostan pentru că au strâns cele mai multe like-uri la poza lor pe pagina de facebook. Jurații au decis ca locul III să fie ocupat de perechea formată din Georgiana Crețu și Sergiu Matei, iar locul II să fie oferit perechii alcătuită din Ioana Aionesă si Andrei Dănilă. Locul I și titlul de Miss și Mister al Balului Bobocilor din 2014, de la Liceul „Dimitrie Cantemir” a revenit perechii Mădălina Negru și Răzvan Avărvărei.

Spectacolul a fost completat de dansurile elevilor din clasa a XII-a A ajutaţi de fetele de la Magic Dance, coordonate de prof. Lăcrămioara Jar, iar Octavian Dobrincu și Alexandra Horodincu au interpretat câteva piese printre care Praf de stele și I'm not the only one. Cei care au încheiat seara și au încins atmosfera au fost băieții de la Fără Zahăr cu piesele lor foarte cunoscute: Sandu, Oops...am înfundat din nou closetul, Cine mi-a-mpușcat maimuța, Dunitru, Neamul lui Peneş Curcanul, De la sate. Evenimentul s-a bucurat de sponsorizări substanțiale din partea: Galaxy Design, Dr. Liviu Câmpanu, Costel Nazare, Dorina Bejenariu, Dan Țâmpău, Dan Teioşanu, Comintex, Koket Store, Dan Tîrniceru-Ifrim, Corneliu Aroşoaie, Pinbanc S.R.L., Magistra Farm S.R.L., Bebeto S.R.L., Salon Angela, Paniseb, Suporter Pub, Market Central, Lounge Caffe. (foto:  facebook)

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Balul BobocilorFara ZaharBalul Bobocilor 2014Balul Bobocilor Liceul DarabaniBalul Bobocilor Liceul „Dimitrie Cantemir” Daraban
12:22 pm , 02 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare