Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI cine sunt "micii doctori" care au câştigat concursul "Copii frumoşi şi sănătoşi" GALERIE FOTO

În 11 mai a.c., la Grădiniţa nr. 2 din Darabani a avut loc cea de-a IX-a ediţie a concursului judeţean Copii frumoşi şi sănătoşi la care au participat 4 echipaje de la grădiniţele nr. 2 şi 5 din Darabani, Havârna şi Miorcani, concursul fiind câştigat de preşcolarii dărăbăneni. 

Concursul a fost organizat şi coordonat de către cadrele didactice Mardar Floriţa şi Onofrei Mihaela-Oltiţa, desemnate de IŞJ Botoşani. Juriul concursului a fost format din Rodica Stoian, reprezentant al administraţiei publice, prof. Doiniţa Cute, asistenta medicală Daniela Guceanu şi un reprezentant al părinţilor, Mădălina Mirăuţi, preşedintele juriului fiind Marinica Boureanu, desemnată din partea IŞJ Botoşani.În urma celor 3 probe susţinute "micii doctori", au obţinut următoarele premii:
LOCUL I GRĂDINIŢA NR. 5 DARABANI, GRĂDINIŢA NR. 2 DARABANI;
LOCUL II GRĂDINIŢA HAVÂRNA;
LOCUL III GRĂDINIŢA MIORCANI.

"Toţi câştigătorii au fost recompensaţi cu cadouri din partea Primăriei DARABANI, sponsorul concursului. Mulţumim doamnelor educatoare care au prăgatit echipajele de copii, felicităm premianţii şi le dorim succes la faza judeţeană" ne-a comunicat Mihaela Onofrei.


Te-ar mai putea interesa si:  Gradinita nr. 2Copii frumosi si sanatosiFlorita MardarGradinita nr. 5Mihaela Onofrei
12:43 pm Sambata, 13 Mai, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare