Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI care sunt “Copiii frumosi si sanatosi” din zona orasului Darabani GALERIE FOTO


Ieri, 16 mai 2014, a avut loc la Grădiniţa nr. 2 din Darabani faza zonală a concursului “Copii frumoşi şi sănătoşi”, la care au participat echipajul grădiniţei organizatoare, coordonat de educatoarea Viorica Culică, şi copiii grădiniţelor din Bajura, Cuzlău şi Conceşti, supervizaţi de cadrele didactice Crina Mihăilă, Anca Grigoraş şi Maria Lupuşoru.

Competiţia preşcolarilor a fost organizată şi coordonată de cadrele didactice ale Grădiniţei cu program prelungit din localitate, respectiv Zîna Andronic şi Floriţa Mardar împreună cu directorul Lucian Florea, juriul concursului fiind format dintr-un reprezentant al Inspectoratului Şcolar Judeţean împreună cu Rodica Stoian, şef Serviciu Asistenţă social din cadrul Primăriei Darabani, un reprezentant al cadrelor didactice în persoana Doiniţei Cute şi unul al părinţilor, respectiv Gabriela Frunzuc, preşedintele juriului fiind prof. Floriţa Mardar.

Scopul concursului a fost verificare cunoştinţelor referitoare la normele de igienă şi alimentaţie la copiii preşcolari, prevenirea accidentelor, a îmbolnăvirilor, însuşirea corectă a normelor igienico-sanitare”, ne-au comunicat organizatorii. Concurenţii au parcurs proba teoretică (chestionar) şi cea practică (redarea unor aspecte conform temei, prin desen şi pictură) plus un moment artistic. În final, ultima treaptă a podiumului concursului a fost ocupată de copiii Grădiniţei din Cuzlău, pe locul II s-a clasat echipajul Grădiniţei Bajura iar fericiţii câştigători au fost micuţii Grădiniţei Conceşti împreună cu cei de la Grădiniţa nr. 2.

Toţi copiii au fost recompensaţi cu diplome, medalii, dulciuri plus alte surprize. “Conform regulamentului, precizăm că la faza judeţeană care va avea loc pe 20 mai a.c. la Grădiniţa nr.22 din Botoşani pot participa echipajele clasate pe primele trei locuri. Până în prezent au confirmat participarea echipajele care s-au clasat pe primul loc. Le urăm succes!”, au precizat organizatorii Concursului “Copii frumoşi şi sănătoşi”.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Citiţi pe aceeaşi temă:
Prescolarii Gradinitelor nr. 2 si 5 si-au impartit titlul “Copii frumosi si sanatosi” GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa si:  Lucian FloreaGradinita nr. 2Zina AndronicCopii frumosi si sanatosiFlorita MardarGradinita nr. 22 Botosani
4:56 pm Sambata, 17 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare