Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI care sunt cei mai buni elevi ai Scolii Gimnaziale „Leon Danaila” dupa ultima simulare a Evaluarii NationaleVineri, 7 martie 2014, s-au afişat rezultatele obţinute de către elevii claselor a VIII-a la Simularea Evaluării Naţionale. De la şcolile din Darabani, Bajura şi Teioasa arondate Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” au participat 114 elevi, rezultatele exprimate în procente, fiind următoarele:

73,68% la Limba şi literatura română (84 de elevi din 114 au obţinut note peste 5), faţă de 38,3% media pe judeţ şi 66,95% media naţională;
27,19% la Matematică (31 de elevi din 114 au obţinut note peste 5), faţă de 22,9% media pe judeţ, dar sub media naţională (30,4%).

Media pe şcoală este de 54,38%, faţă de 38,3% media pe judeţ şi 48,8% media naţională. Conform metodologiei de organizare şi desfăşurare a simulării evaluării naţionale, notele obţinute nu se trec în catalog şi nu sunt admise contestaţii.

A fost un bun prilej de a observa nivelul pregătirii elevilor de clasa a VIII- a, în perspectiva Evaluării Naţionale, din luna iunie 2014, constatându-se un progres sensibil faţă de rezultatele de la simularea organizată la nivel de şcoală, în luna ianuarie 2014. Cu toate că rezultatele se situează atât peste media judeţului cât şi peste media la nivel naţional, acest lucru nu ne entuziasmează. Ştim că mai este de lucru, mai ales la matematică, însă, avem convingerea că elevii noştri, sprijiniţi mai mult de părinţi şi susţinuţi de către profesori, prin continuarea pregătirii suplimentare, vor obţine, la examenul din vară rezultate bune şi foarte bune” a declarat pentru Darabaneni.ro, Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”.Cele mai bune note le-au obţinut elevii:

PÎNZARIU IUSTIN – CONSTANTIN: 9,65 ( 9,40 română; 9,90 matematică);
NENIŞCĂ MARIA: 9,50 (9,20 română; 9,80 matematică);
MUNTEANU LETIŢIA –IOANA: 9,12 (8,35 română; 9,90 matematică);
CIURARIU LORENA – MIHAELA: 8,95 (8,90 română; 9,00 matematică);
GUCIANU CĂTĂLINA: 8,90 (9,80 română; 8,00 matematică);
PAPAGHIUC SERGIU: 8,85 (9,00 română; 8,70 matematică).

VEZI AICI notele tuturor elevilor Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaSimularea Evaluarii NationaleEvaluarea Nationala
5:09 pm , 09 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare