Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Viitorul suna bine la matematica: 6 medalii castigate de elevii darabaneni

Panoplia cu medalii a elevilor de la Şcoala Generală „Leon Dănăilă” s-a îmbogăţit după  etapa a II-a a Concursului de matematică „Evaluare în educaţie” de sâmbătă, 3 martie 2012, care a avut loc la Şcoala nr. 5 „Spiru Haret” din Dorohoi. Urmaşii lui Pitagora din clasele primare au fost motivaţi şi de rezultatele foarte bune obţinute de colegii lor în cadrul aceluiaşi concurs la disciplina limba română. Cadrele didactice  care i-au pregătit, Monica Cricleviţ, Rodica Plugaru şi Maricel Chirilă, au suficiente motive de mândrie deoarece învăţăceii lor au obţinut 6 medalii (o medalie de aur, două medalii de argint şi trei de bronz) plus două menţiuni.
Clasamentul final arată astfel:
Medalie de aur: Casian Hanza din clasa a II-a A cu punctaj maxim (100 puncte);
Medalii de argint: Alexia Teodora Avasiloaie (clasa a II-a A) şi Ghiorghiu Ioan (clasa a IV-a A) care au acumulat câte 99 de puncte;
Medalii de bronz: Leonard Dobrincu, Valentin –Matei Lisenche şi Beatrice-Bianca Strâmbu din clasa a II-a A cu câte 98 de pucte;
Menţiuni: Roxana Bordianu şi Anton Teioşanu din clasa a II-a A cu câte 97 de puncte.Cu punctaje mai mari de 90 puncte s-au întors acasă şi următorii elevi:
Clasa a II-a A (prof. înv. primar Monica Cricleviţ): Alexandra Vicliuc (91 puncte), Denisa-Elena Aionesă (90 puncte);
Clasa a III-a C (prof. înv. primar Rodica Plugaru): Raluca-Elena Bejinariu (90 puncte);
Clasa a IV-a A (prof. înv. primar Maricel Chirilă): Sergiu Ceică (92 puncte);
Participările la concursurile şcolare sunt pentru elevi un real câştig, reprezentând şi o experienţă din care au de învăţat toţi cei implicaţi: copii, părinţi şi profesori. Sunt sigură că verbul <<a munci>> se conjugă cel mai des la şcoala noastră” a declarat pentru Darabaneni.ro prof. înv. primar Monica Cricleviţ. (Ionel David)


12:02 am Miercuri, 07 Martie, 2012

4 Comentarii la “Viitorul suna bine la matematica: 6 medalii castigate de elevii darabaneni”

 1. Adrian spune:

  Felicitări acestor minunaţi copii şi mult respect pentru cadrele didactice care i-au pregătit.

 2. Mihai spune:

  Propun la modul cel mai serios domnului primar să mobilizeze clasa politică dărăbăneană să facă o colectă publică(în bani) şi să sponsorizeze o excursie de 2 zile, chiar cu microbuzul GSD, pentru aceşti copii minunaţi şi pentru dascălii lor. Gândiţi-vă ce impact puternic va avea acest lucru asupra lor şi ce motivare extraordinară ar fi pentru aceşti îngeri. Unii dintre ei poate dimineaţa pleacă la şcoală fără să aibă o felie de pâine pe masă... PS: Aştept un articol pe darabaneni.ro despre excursia micilor medaliaţi.

 3. Iulian Barabasa spune:

  Ar trebui mai multa transparenta,spirit moral si fair play in aceste mini competitii,atat la nivel de cadre didactice,cat si la cel organizatoric.Nu traim intr-o tara a fantomelor,in care cine se ascunde mai bine si tradeaza mai mult are merite mai bine "vazute" si la propriu si la figurat.Mare atentie la neatentie !

 4. LENA spune:

  vezi de nu se implica domnul primar...nu a dat bani pt. scoli sa aiba wc-uri ,caldura,sali de clasa pentru toti copii din zona cu conditii cat de cat decente ....ca de trebuie cap ca sa te implici in programe,proiecte si alte chestii de acest gen sa aduca bani sa le faca...dar nu e cu cine..asta e..botoasa e tot timpul botoasa si nu vrea sa-si bata capul cu cifrele decat pt. ea, al ei nu are materie cenusie,vicele la fel si el ....si cine sa faca ceva?astia sunt alesii locali, cinste lor.

 5. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare