Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Incepe distribuirea ajutoarelor alimentare VEZI Cine sunt beneficiariiMiercuri, 5 septembrie 2012, va începe distribuirea ajutoarelor alimentare din cadrul programului PEAD pentru anul 2012. Persoanele defavorizate care vor beneficia de aceste ajutoare sunt pensionarii cu pensii de până la 400 lei pe lună, persoanele cu dizabilităţi, cei care primesc şomaj şi beneficiarii venitului minim garantat conform Legii 416/2001.

Ajutoarele alimentare constau în cantităţi diferenţiate de făină albă de grâu tip 650, orez, ulei, paste făinoase, biscuiţi, fasole, mazăre în conservă, bulion, roşii în bulion şi zahăr. „Este posibil ca pe lângă aceste produse să se primească şi o cantitate de mălai, dar încă nu avem date certe de la Consiliul Judeţean” a declarat pentru Darabaneni.ro, Orlando Zvorişteanu, funcţionar al Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Darabani.Distribuirea alimentelor se face de luni până vineri între orele 9:00-16:00, în incinta fostei Filaturi, de către Nicolae Lazăr şi Orlando Zvorişteanu, funcţionari în cadrul Serviciului de Asistenţă Socială. La data începerii acţiunii, sunt disponibile doar cantităţile de făină şi orez, celelalte produse urmând să fie livrate ulterior.
6:00 pm Marti, 04 Septembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare