Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Delgaz ne stinge lumina de Ziua îndrăgostiţilor. VEZI intervalul orarDelgaz Grid, fostul E.ON, anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică în câteva localităţi din judeţ, printre care şi oraşul Darabani, în vederea executării unor lucrări.

În cazul oraşului de pe malul Prutului, întreruperea alimentării cu energie electrică este programată pentru data de 14 februarie, în intervalul orar 8:00-16:00 în zona PTA 6, străzile Crinilor, Teiului şi Hârtop. Şi în ziua de 15 februarie, dărăbănenii ar putea să nu aibă lumină, în acelaşi interval orar 8:00-16:00, în zona PTA 9, străzile 1 Decembrie, Bazei, Lucernei, 5 Iunie, Perilor şi Bujorului.„Lucrările pot fi reprogramate în situaţia apariţiei unor evenimente neprevăzute în reţelele electrice. Îi asigurăm pe clienţii noştri că mărimea zonelor afectate de întreruperi, precum şi numărul şi durata acestora sunt limitate la strictul necesar. Regretăm disconfortul produs de aceste întreruperi consumatorilor din zonă , dar, în acelaşi timp, considerăm foarte importantă creşterea calităţii serviciilor de care vor beneficia aceştia după finalizarea lucrărilor” a comunicat Delgaz Grid.
Te-ar mai putea interesa si:  orasul DarabaniDelgazEON
10:01 am Luni, 13 Februarie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare