Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PSD şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare. VEZI listeleSocial-democraţii botoşăneni s-au reunit sâmbătă, 8 octombrie, pentru a valida listele pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în luna decembrie. Listele la Senat şi Camera Deputaţilor sunt deschise de Doina Federovici şi Tamara Ciofu. Dărăbăneanul Costel Lupaşcu este al VII-lea dintre pretendenţii la un fotoliu în Camera Deputaţilor.

PSD Botoşani va avea liste complete atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor, dar nu toţi candidaţii vor ajunge în Parlament. Cele mai mari şanse le au Doina Federovici şi Lucian Trufin (Senat), Tamara Ciofu, Marius Budăi şi Mihaela Huncă (la Camera Deputaţilor). În cazul unui rezultat bun, poate deveni eligibil şi locul patru la Camera Deputaţilor, loc ocupat de Răzvan Rotaru, scrie Botoşani OnlineCandidaţii PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie:

SENAT

    Federovici Doina Elena
    Trufin Lucian
    Tănase Petru Albert
    Olaru Cătălin Cristian
    Nistor Constantin Cristian

CAMERA DEPUTAȚILOR

    Ciofu Tamara Dorina
    Budăi Marius Constantin
    Huncă Mihaela
    Rotaru Răzvan – Ilie
    Deleanu Dan Constantin
    Dănilă Ioan Sorin
    Lupașcu Costel
    Anton Cristina Elena

sursa: www.btonline.ro
Te-ar mai putea interesa si:  alegeri parlamentareCostel LupascuTamara CiofuPSDDoina Federovici
9:49 am , 09 Octombrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare