Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Veste tristă pentru învățământul dărăbănean. Un renumit profesor a plecat la Domnul

 

Școala dărăbăneană a pierdut sămbătă pe unul dintre profesorii care i-au marcat istoria în ultima jumătate de secol.

Sâmbătă dimineață, profesorul de fizică Mihai Rusu a decedat, la vârsta de 75 de ani. A servit învățământul dărăbănean peste patru decenii, fiind considerat, deopotrivă, unul dintre cei mai severi și mai verticali profesori pe care i-a avut Darabaniul. Născut pe 8 noiembrie 1943, la Păltiniș, profesorul Rusu s-a remarcat în boema dărăbăneană prin nonconfomisul său, dar și prin atitudinea sa de om care s-a ridicat deasupra vremurilor, mai cu seamă înainte de 1989.

Într-un interviu acordat pentru Darabaneni.ro , în 2013, profesorul Mihai Rusu a rememorat multe evenimente din viața sa, inclusiv călătoria de o lună prin Europa, cu o Dacie. Fire rece, aspră, greu de înțeles, profesorul Mihai Rusu rămâne una din mințile cele mai strălucite ale învățământului dărăbăneană, în pofida tuturor aparențelor. Profesorul Rusu va rămne mereu o amintire vie în memoria celor care l-au cunoscut: „Îmi pare rău. L-am cunoscut pe profesorul Rusu încă din liceu. El și prietenii lui mă luau la fotbal, ca să-i fac de râs pe adversarii lor. M-am înțeles foarte bine cu el, ca oameni, colegi, vecini. A fost un profesor exigent, dar drept și corect. Un meseriaș foarte bun, a realizat un laborator de fizică mai mult contribuție personală, un om tenace. Dumnezeu să-l ierte” a spus prof. Chirica Pușcașu.Cei care doresc să-și ia rămas bun de la profesorul Mihai Rusu, acesta va fi condus pe ultimul drum luni, 31 dcembrie 2018, orele 11:00, slujba de înmormântare urmând să aibă loc la Biserica „Sf. Constantin și Elena” din oraș. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!


Te-ar mai putea interesa si:  prof. Rusuprof. Mihai Rusu
9:45 pm Sambata, 29 Decembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare