Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un polițist de frontieră a înființat filiala Star of Hope Darabani VIDEODărăbănenii au avut joi onoarea de a-l întâlni pe Lennart Eriksson, președintele Star of Hope International, care a venit însoțit de Clayton  Vojevodovas - președinte Star of Hope Brazilia, William Teixeira, căpitan în armata Braziliei, Aurora Vatamaniuc, președinte Star of Hope România, Camelia Topală, manager  proiect și Camelia Pintilie, Loredana Gherman, psihologi care fac terapie cu copiii.  Acest eveniment nu ar fi avut însă loc, dacă Mihai Manole, polițist în cadrul SPF Darabani, nu ar fi depus o muncă de sisif pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale din zonă.

Drama familiei Manole s-a transformat într-un ajutor pentru 14 familii cu 15 copii din zona orașului Darabani care fac terapie de grup și individual, ore de logopedie și consiliere pentru integrarea în societate. Astfel, copiii cu dizabilități sunt integrați în învățământ alături de ceilalți elevi. Mihai Manole, împreună cu soția sa Nelica, au mulțumit membrilor Star of Hope și reprezentanților instituțiilor care au susținut acest proiect, care au primit în dar niște tablouri foarte frumoase  realizate de părinți împreună cu copiii lor, care au susținut în deschiderea evenimentului și un scurt program artistic. Camelia Topală l-a caracterizat pe Mihai Manole drept ”inima acestui proiect”.

”Doi ani de zile m-am întrebat permanent ce caut, ce fac, unde merg, pentru ce umblăm? Am realizat că umblând pentru copilul meu pot face acest lucru și pentru alți copii pentru că mai multe familii au nevoie de acest lucru. Dumnealor de la Dorohoi m-au dus la cursuri, la conferințe, la Dorohoi, Botoșani, Iași. Mi-am pus întrebarea de ce să nu facem și la Darabani lucrul acesta…De patru ani m-am întâlnit cu fel și fel de oameni. Nu am crezut că sunt pe lumea asta atâtea probleme…pe unde mergi, la toate instituțiile din România. La Inspectoratul Școlar era cât pe ce să fiu dat afară cu poliția. După doi ani de zile lucrurile au început să meargă pe drumul bun. Vreau să mulțumesc tuturor invitaților de față pentru că ați fost alături de mine și m-ați ajutat. Vă mulțumesc și în numele părinților de la Darabani” a spus emoționat până la lacrimi, Mihai Manole. Amfitrionul evenimentului a ținut să precizeze că aceasta a fost doar o întâlnire a reprezentanților Star of Hope cu părinții copiilor cu dizabilități, urmând ca în viitorul apropiat să fie inaugurată în cadru oficial filiala de la Darabani a Fundației Star of Hope. 

Te-ar mai putea interesa si:  Fundaţia „Star of Hope”Mihai Manole
3:33 pm Sambata, 03 Noiembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare