Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Comisie a Spitalului Judetean Mavromati, „vizita de informare” la fostul Spital Orasenesc DarabaniPatru membri din conducerea Spitalului Judeţean Mavromati Botoşani au efectuat vineri o „vizită de informare” la Darabani  pentru a întocmi protocolul de predare-preluare a bunurilor viitoarei secţii exterioare a principalei unităţi spitaliceşti din judeţ. Primarul Corneliu Aroşoaie spune că 1 martie este data limită de redeschidere a unităţii sanitare mult dorită de dărăbăneni.

Delegaţia botoşăneană a fost mulţumită de ceea ce a găsit la fostul Spital Orăşenesc, chiar dacă dărăbănenii nu au finalizat nici până la această dată inventarul bunurilor unităţii sanitare, a cărei activitate este suspendată din data de 1 aprilie 2011. La Darabani au fost prezenţi Oana Adomniţei, director financiar-contabil al Spitalului Judeţean, Ioan Asaftei, director îngrijiri, consilierul juridic Dorel Huţanu şi şeful Biroului tehnic din cadrul principalei unităţi spitaliceşti din judeţ, Ioan Chelaru. „În cadrul acestei vizite de informare am apreciat voinţa, şi politică, a d-lui primar, Consiliului Local şi populaţiei care-şi doresc ca acest spital fie redeschis sub această formă de secţie a Spitalului Judeţean. Construcţia este finalizată într-un procent covârşitor de mare. Mi s-a comunicat că instalaţia electrică e nouă, la fel instalaţia de apă şi canalizare, iar centrala termică e pe motorină, dacă am înţeles bine. În momentul în care vom avea structura organizatorică aprobată de Ministerul Sănătăţii, vom face demersuri pentru a obţine autorizaţia sanitară, iar următorul pas important este intrarea în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru obţinerea finanţării” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ioan Asaftei (foto jos), director îngrijiri Spitalul Judeţean.

Consiliul Local Darabani a fost reprezentat de Ionel Nenişcă şi Galia Hrimiuc, la această întâlnire participând şi Doina Caba, fostul director financiar-contabil al Spitalului Orăşenesc. Botoşănenii au solicitat autorităţilor locale din Darabani să facă lobby pentru returnarea mijloacelor fixe care au fost cedate Spitalului Municipal Dorohoi. „Am menţionat în protocolul pe care l-am încheiat că nu am preluat personalul contractual” a mai precizat Ioan Asaftei, care a spus că la viitoarea secţie exterioară a Spitalului Judeţean vor lucra, în general, dărăbănenii care în prezent sunt angajaţii Spitalului Municipal Dorohoi. Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani, a spus că termenul limită de redeschidere a unităţii spitaliceşti din Darabani este 1 martie, explicând în acelaşi timp de ce nu s-a finalizat până acum inventarul fostului Spital Orăşenesc. „Am luat un dulap dintr-o parte, un pat din altă parte pentru a dota noul spital. Sunt şi foarte multe mărunţişuri despre care eu nu am ştiut, sunt claie peste grămadă şi trebuie să le luăm sistematic” a spus Aroşoaie.   
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieSpitalul Orăşenesc DarabaniIonel NenişcăSpitalul Judetean de Urgenta BotosaniGalia HrimiucIoan AsafteiOana AdomniteiDorel HutanuIoan ChelaruSpitalul Municipal Dorohoi
9:12 pm Luni, 14 Ianuarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare