Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Arosoaie i-a solicitat lui Ponta linie de garda si inca 10 paturi pentru spitalul din Darabani GALERIE FOTO

Vizita premierului Victor Ponta la Botoşani a inclus şi o întâlnire cu primarii din judeţ, printre participaţi numărându-se şi edilul şef al urbei de pe malul Prutului, Corneliu Aroşoaie. Primarul oraşului i-a cerut şefului Guvernului alocarea a încă 10 paturi pentru secţia dărăbăneană a Spitalului Judeţean şi o linie de gardă pentru unitatea sanitară din Darabani.

Aroşoaie a sosit la Primăria Botoşani la 12:15 împreună cu senatorul Şerban Mihăilescu. Primarul oraşului Darabani a luat cuvântul în faţa mai marilor PSD, după omologul său din Dorohoi, Dorin Alexandrescu. Edilul şef al urbei şi-a început alocuţiunea prin a-i adresa mulţumiri premierului pentru că s-a redeschis unitatea spitalicească din Darabani. Nici nu a apucat Aroşoaie să termine prima propoziţie, că Victor Ponta l-a întrebat: „Ce face spitalul?”

Totuşi sunt anumite aspecte care nu ne permit să ne desfăşurăm activitatea în condiţii normale în ceea ce priveşte sprijinul pentru cetăţeni. Mi-a plăcut de d-voastră că aţi spus că vom investi unde e mai mare nevoie, Botoşani-Dorohoi-Darabani este axa cea mai importantă şi Darabani are cea mai mare nevoie pentru că suntem un orăşel de pe malul Prutului uitat de lume şi vă rog să nu ne uitaţi şi d-voastră. Legat de spital...poate reuşim să deschidem linia de gardă pentru că acea secţie...deserveşte o populaţie de 50.000 de locuitori. Problema este când se întâmplă un fenomen nedorit şi un cetăţean trebuie să fie luat cu salvarea şi adus la spital la Darabani, nu există medicul de gardă şi culmea ironiei, medicii de gardă fac de serviciu la Dorohoi şi sunt plătiţi tot de la bugetul de stat şi acei bani ar putea fi transferaţi de către Consiliul Judeţean la spital la Darabani pentru a fi plătiţi medicii de gardă” a spus Aroşoaie, care, la fel ca şi capii PSD din capitală, a trimis şi el săgeţi către Consiliul Judeţean, înaintând ideea că nu a fost susţinut suficient în aceste demersuri care privesc unitatea spitalicească din oraşul de pe malul Prutului. 

Aroşoaie s-a plâns că unităţii spitaliceşti din Darabani i s-au repartizat doar 10 paturi, neprecizând faptul că acestea sunt pentru fiecare secţie în parte (Interne şi Pediatrie), şi a mai cerut încă 10 paturi. „Ni s-au repartizat 10 paturi, 10 paturi sunt nesemnificative pentru...bolnavii de pe raza...dacă ne-aţi putea ajuta să mai introducem 10 paturi, nu ar fi o nenorocire pentru zona respectivă” a mai precizat primarul dărăbănean. Acesta a fost completat de senatorul Şerban Mihăilescu care a spus că paturile respective se acordă prin redistribuire, şi astfel nu ar necesita cheltuieli suplimentare. Victor Ponta a dat un răspuns politic şi mai mult în glumă a spus că actualul ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, este mult mai darnic decât predecesorul său Eugen Nicolăescu.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la întâlnirea primarului Aroşoaie cu premierul Ponta
Te-ar mai putea interesa si:  Şerban MihăilescuCorneliu AroşoaieVictor PontaDorin Alexandrescu
9:51 pm Vineri, 16 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare