Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

"Sola Scriptura", o noua librarie in DarabaniÎn prima zi a săptămânii a fost inaugurată la Darabani librăria „Sola Scriptura”, situată pe strada 1 Decembrie nr. 109, la parterul blocului B4. La evenimentul organizat de pastorii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, Daniel Horîndău şi Claudiu Hriscu, au participat alături de mai mulţi reprezentanţi ai Bisericii Adventiste şi alţi membri ai comunităţii locale printre care primarul Ghiorghi Burlacu, Alin Prisăcariu, director al Grupului Şcolar Darabani, Cornelia Palamariu, director al Şcolii Generale „Leon Dănăilă”, bibliotecarul Ionel David ş.a.În intervenţiile celor prezenţi a fost evidenţiată nevoia de reînviere a culturii şi spiritualităţii poporului român, declinul intelectual al educaţiei şcolare din cauza lipsei tot mai acute a aplecării spre carte şi bucuria că, printr-un efort susţinut, Librăria şi Biblioteca <<Sola Scriptura >> vine în întâmpinarea acestor nevoi” ne-a transmis Carmen Horîndău, librar.
2:12 pm Joi, 01 Decembrie, 2011

7 Comentarii la “"Sola Scriptura", o noua librarie in Darabani”

 1. un admirator spune:

  spor la citi cine citeste......mai mult de 2 luni nu cred ca rezista dupa faliment:)):)

 2. leo spune:

  da, dreptate are admiratorul, nici nu trebuia sa incerece

 3. cristina spune:

  DOMNU CU VOI

 4. cristina spune:

  DOMNU CU VOI

 5. anonimus spune:

  mai bine ramanea pet shop-ul in loc sa se construiasca aceasta librarie

 6. anonimus spune:

  mai bine ramanea pet shop-ul in loc sa se construiasca aceasta librarie

 7. daniel spune:

  raman surprins ca teoria comentariilor dumneavoastra este invinsa in fiecare zi de numarul cetatenilor darabaneni interesati de carte si nu numai.

 8. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare